La Liga: Levante - Getafe

La Liga: Levante - Getafe
La Liga | Levante - Getafe | 19:30 | 16.10.2021
Kohde sulkeutuu: 16.10.2021 19:30
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet.com
Katso kaikki La Ligan ottelut suorana ja ilmaiseksi netissä! Unibet näyttää kaikki La Liga-ottelut suorina lähetyksinä. Siirry katsomaan otteluita Unibetin sivustolle suoraan tästä.

Euroopan sarjajalkapalloilu palaa tositoimiin maajoukkeutauon jälkeen. Otetaan aikainen nosto La Ligasta, jossa suuri mielenkiinto kohdistuu alkukauden epäonnistujien, Levanten & Getafen kohtaamiseen Estadi Ciutat de Valéncialla. Kummassakin leirissä ollaan turvauduttu heikkojen tulosten myötä valmentajan vaihdoksiin, joten nälkää ja motivaatiota luulisi molemmilla riittävän. Erittäin maistuva peli-idea löytyykin tähän voitonjanoisten joukkueiden kädenvääntöön.
Levante kokenut runsaahkosti vastustusta alkukaudesta


Valenciassa turvauduttiin valmentajan vaihdokseen tulosten valossa heikosti sujuneen alkukauden jälkeen. Kohtuu menestyksekkäästi Levantea runsaan kolmen kauden ajan luotsannut Paco Lopez sai lähteä, ja tilalle palkattiin tuttu mies vuosien takaa, kun kausilla 2011-2013 seuran apuvalmentajana toiminut Javier Pereira tarttui ruoriin. Pereiralta löytyy CV:stään mm. Watfordin & Fulhamin nostaminen Valioliigaan apuvalmentajana.Heikkoihin tuloksiin oli totta kai syytä tarttua Levanten johtoportaassa, eikä 18:s sija ole se, mitä Valenciassa haetaan. Yhtään voittoa ei Granotas ole kahdeksan kierroksen jälkeen onnistunut ottamaan, ainoastaan neljä tasapeliä. Noin heikosti ei kuitenkaan Levante ole pelannut, ja maaliodottamien mukaan pinnoja voisi varsin hyvin olla jopa kuusi-seitsemän enemmän. Kauden ensimmäisillä kierroksillahan Levante esitti kaikkiaan melko laadukastakin jalkapalloa, mutta huonoa tuuria oli muutamissa peleissä mukana, eikä ansaittua tulosta saatu raavittua. Kolmen perättäisen tappion aikana ei Levante ole maalinteossa onnistunut kertaakaan, vaikka maaliodottamat se vei kuitenkin melko selvästi Celta Vigoa sekä viime kierroksella Mallorcaa vastaan. Hieman on kenkä puristanut valencialaismiehistöllä myös pilkuilla, sillä kolmesta ranagistuspotkustaan on vain kerran pallo saatu maaliin.

Allekirjoittanut odottaa valmentajan vaihdoksen tuovan sopivaa positiviista boostia ennen kaikkea nimenomaan tulokseen. Pelissä on kuitenkin ollut hyviäkin asioita olemassa, joten pientä vapautuneisuutta on syytä odottaa seuraavilla kierroksilla.

Kokoonpanon suhteen Levanten tilanteen pitäisi olla kohenemassa. Roberto Soldado & Jose Campana ovat vielä epävarmoja osallistujia. Keskikentältä Pohjois-Makedonian maajoukkuemies Enis Bardhi saattaa hyvinkin toipua pelikuntoon lauantaihin mennessä.

Getafen alkukausi meni täysin vihkoon


Getafen alkukausi La Ligassa meni täysin penkin alle, ja tuo oli oikeastaan vain ajan kysymys, koska seurajohto antaa monoa Míchelille. Aikaa annettiin, mutta muutosta ei tapahtunut, joten ainoaksi vaihtoehdoksi jäi potkut. Levanten tavoin myös Getafeen hankittiin seuralle tuttu mies, kun kaudella 2004-2005 sekä pienen pätkän vuonna 2015 joukkuetta käskyttänyt Quique Sánchez Flores saapui pelastusretkelle Madridiin. Sánchez Flores on viimeksi toiminut valmentajana Watfordin peräsimessä, mutta saatuaan potkut vuoden 2019 lopulla brittiseurasta, ei tätä olla ennen Getafe-pestiä nähty valmennuspuuhissa.

Getafe on kahdeksan pelatun ottelun jälkeen saalistanut vain yhden pisteen, joka heltisi ennen maajoukkuetaukoa kotikentällä Real Sociedadia (1-1) vastaan. Tuokin ottelu oli täysin hävittävissä, sillä pelitapahtumien perusteella ei ainakaan voittoon ollut juurikaan eväitä Getafella. Todella heikkoa peliä ollaankin Getafelta nähty käytännössä jokaisessa ottelussa, eikä heikosta tekemisestä voi pelkästään valmennuksen epäonnistumista syyttää. Toki on sanottava, ettei Míchel missään vaiheessa saanut joukkueen kurssia kääntymään, ja pelkkä kaukainen muisto on ollut José Bordalásin ajat. Missään ottelussa ei ole Getafe tällä kaudella onnistunut maaliodottamaa luomaan vastustajaansa enemmän, ja hyökkkäyspeliä on pakko saada parempaan suuntaan, sillä muuten lähtö Segundaan on enemmän, kuin lähellä. Tasapelitkään ei tule joukkuetta enää pelastamaan.

Getafelta sivussa ovat mahdollisesti Erick Cabaco, Jakub Jankto sekä Vitolo, tosin tämän kolmikon pelaaminen/pelaamattomuus varmistuu myöhemmin.


Todisteltavaa riittää - Motivaatiot tapissa!


Todella herkulliset lähtöasetelmat tähän otteluun on, kun kumpikin on uuden valmennuksen käsissä. Sekä Levantella, että varsinkin Getafella riittää isosti todisteltavaa niin muille, kuin omille uusille valmentajilleen, joten kentällä nähdään kaksi todella motivoitutunutta joukkuetta. Vaikka kummallakin on ollut maalinteon kanssa enemmän ja vähemmän tuskaista, ja Getafella jo pelkästään hyökkäyspelin rakentelu on sakannut pahasti, odotetaan markkinoilla maaleja liian vähän. Tässä ottelussa tuskin kumpikaan lähtee peruuttelemaan lähtökohdista johtuen, eikä sarjasijoituskaan enää anna tuolle myöten. Loistava peli-idea löytyy yli 2 maalista, jolloin kahden maalin lopputuloksella panos palautuu. Uskoisin, että tämän kertoimet tulevat viikon mittaan putoamaan alas. Rajakertoimeni tälle on noin 1,75.
Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Yli 2 maalia @1.96

Bet365 - Lue arvostelu

1.96

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.95

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.93

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.92

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.92

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.92

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.92

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.91

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.91

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Niko