La Liga: Levante - Real Madrid

Julkaistu: 23.02.2019 13:50


La Liga: Levante - Real Madrid
La Liga | Levante - Real Madrid | 21:45
Nordicbet Nordicbet
Huomenna La Ligassa keskivertoa kautta pelannut Real Madrid matkustaa Valencian itäpuolelle Levanten vieraaksi.

Real Madrid on tällä hetkellä sarjataulukossa kolmantena, yhdeksän pisteen päässä La Liigaa johtavasta Barcelonasta. Joukkue on kuitenkin viime sunnuntain shokki tappiosta Gironalle Santiago Bernabéulla huolimatta ollut piristymään päin pelillisesti, sillä edeltävä tappio oli kahdeksan ottelun takaa tammikuun puolesta välistä. Real Madrid on sarjan toiseksi paras vierasjoukkue, sillä joukkue on onnistunut 12 vierasottelustaan onnistunut nappaamaan kuusi voittoa, kaksi tasapeliä ja neljä tappiota, maalieron ollessa 22:22. Joukkueelta sivussa sunnuntain Levante ottelusta ovat nivusvammasta kärsivä Marcos Llorente sekä punaista korttia Girona ottelussa katsellut Sergio Ramos. Myös keskikentän taituri Isco on kärsinyt selkävaivoista ja herran pelaaminen on vielä epävarmaa.

Vierasjoukkue Levante sen sijaan kuuluu La Liigan alemman keskikastin joukkueisiin ja joukkue löytyykin sarajataulukosta sijalta 12. ja joukkue on sarjan kuudenneksi surkein kotijoukkue, voitettuaan 11 kotiottelustaan vain neljä, pelaten kolmesti tasan ja häviten neljästi, maalieron ollessa näissä otteluissa 17:21. Lisäksi joukkueen vahvuudesta on sivussa puolustajat Sergio Postigo sekä Tono. Myös Sevillasta aiemmilta kausilta tuttu keskikenttäpelaaja Coke on mahdollisesti sivussa lihasvamman vuoksi.

Real Madrid haluaa varmasti jatkaa positiivista momenttumiaan viime sunnuntain Girona notkahduksen jälkeen ja allekirjoittanut uskoo tasoeron heijastuvan kentälle ja Real Madridin nappaavan Modricin, Kroosin, Casemiron ja Balen johdolla vähintään kahden maalin vierasvoiton huomattavasti heikommasta Levantesta.

Pelivalintamme:

Real Madrid -1.5 @2.28

Unibet - Lue arvostelu

2.28

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.23

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.23

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.23

Maaliskuun ajan Betsafelta jopa 200% bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.21

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan