League of Legends: LGD Gaming - PSG Talon

League of Legends | LGD Gaming - PSG Talon | 14:00
Kohde sulkeutuu: 25.09.2020 14:00
League of Legends MM-kisat alkavat Kiinan Shanghaissa perjantaina karsintalohkoilla. Varsinaisessa pääturnauksessa on mukana 16 joukkuetta, joista 12 on jo selvillä. Karsintojen kautta kuitenkin vielä neljä joukkuetta saa paikan. Karsintalohkossa B kohtaa toisensa perjantaina Kiinan LGD Gaming sekä PCS:stä eli kaakkois-aasian liigasta PSG Talon.

Kiina ja LPL on ehdottomasti maailman kovatasoisin sarja ja siellä ammattilais LoL on hyvin suurta. Kaakkois-aasiassa se on myös suosittua ja PCS on kelpo liiga, muttei missään nimessä vedä vertoja maailman kovimmille sarjoille. LGS on lohkon ehdoton suosikki menemään jatkoon suoraan ykköspaikalta. Heidän voittokertoimensa on kuitenkin Talonia vastaan hieman matala ja kun lohkovaiheessa karsinnoissa ottelut ovat kerrasta poikki, on syytä pitää turvamarginaalia ja välttää hyvin alhaisilla kertoimilla pelaamista, sillä yllätyksiäkin voi tulla.

LGD liiankin suuri suosikki meille


Sen sijaan LoLissa on paljon muuta pelattavaa ja Coolbet tarjoaakin hyvän kohteen tähän otteluun. Objectivet ovat iso osa peliä ja Dragonit erittäin tärkeitä, joita joukkueet yrittävät itselleen saada. Noin 75% otteluista molemmat joukkueet pystyvät haalimaan itsellensä ainakin yhden dragonin, hieman sarjasta riippuen. Talon ei ole mikään heittopussi LGD:tä vastaan ja pystyy laittamaan kampoihin, joten odotamme heiltä myös ainakin yhtä dragonia tässä ottelussa, objectivet voivat olla meinaan heidän ainoa toivonsa.

Talon sai PCS:n runkosarjassa 2,72 dragonia peliä kohti ja playoffeissa vielä enemmän. LGD sen sijaan myös sai LPL:n runkosarjassa kesällä 2,58 dragonia ollen liigan kolmanneksi paras tässä tilastossa. Jos ottelussa on iso ennakkosuosikki ja he pääsevät isoon johtoon, he voivat jopa antaa dragoneita välillä vastustajalle koska tuntevat etteivät he edes tarvitse niitä. Talon tulee varmasti tekemään kaikkensa saadakseen ja LGD on vain niin hyvä saadakseen varmasti ainakin yhden. Tämä kerroin tuntuu ammattilais LoLin keskiarvoihin nähden ja asetelmiin nähden hyvältä ylikertoimelta. Kohde löytyy Coolbetiltä nimellä "Map 1 Both Teams to Slay a Dragon".

Coolbet - kaksi eri bonusvaihtoehtoa uusille pelaajille


Oletko uusi pelaaja Coolbetillä? Pääset nyt valitsemaan kahdesta eri tervetuliaisbonuksesta, jos liityt tänään. Valitse joko 50€ pelirahaa 10€ talletuksella tai isompi 100% talletusbonus 150€ saakka! Voit lukea lisää Coolbet arvostelustamme tai siirtyä suoraan pelaamaan alta.
Coolbet: siirry valitsemaan bonuksesi täältä ››

Pelivalintamme:

Molemmat joukkueet tappavat Dragonin: Kyllä @1.5

Osuma
Coolbet - Lue arvostelu

1.5

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan