Snooker MM: Liam Highfield - Hammad Miah

Julkaistu: 10.04.2019 13:00


Snooker MM: Liam Highfield - Hammad Miah
Snooker MM | Liam Highfield - Hammad Miah | 12:00
NordicBet NordicBet
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso tämä ja kaikki muut Snookerin MM-kisojen ottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Snooker Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Liam Highfield on kärsinyt terveysongelmista, eikä peli ole ottanut lainkaan kuljeakseen. Englantilainen pelasi kolme kuukautta voittamatta ainoatakaan ottelua joulukuisen UK Championships -turnauksen jälkeen, missä hän kaatoi helpossa ottelussa Suomen Robin Hullin 6-4.

Tämän jälkeen Highfield hävisi kaikki ottelunsa joulu-, tammi- ja helmikuussa, kunnes vasta maaliskuun puolivälissä tuli kaksi voittoa Gibraltar Openissa. Terveysongelmat ovatkin häirinneet muuten varsin taitavan pelimiehen tätä kautta todella pahasti, eikä itseluottamus ole missään nimessä kunnossa.


Samanlainen kausi on ollut myös Hammad Miahilla. Miah on voitti marraskuussa Pohjois-Irlannissa kaksi ottelua ja helmikuussa Wales Openissa yhden ottelun. Muuten marraskuun ja huhtikuun väliltä ei löydy ainoatakaan voittoa.

Molempien kausi on ollut siis täysi pannukakku. MM-karsinnat ovat rahallisesti molemmille todella kovia otteluita, joten näihin kamppailuihin on varmasti valmistauduttu kovaa harjoitellen. Highfield on ottelun suosikki, mutta ei sairastelujen vuoksi missään nimessä kertoimien mukainen suosikki.

Highfield saa vain kerrointa 1,16, kun taas Miahilla tarjotaan 5,45-kertoimia. Ottelussa kohtaa kuitenkin kaksi surkeasti pelannutta kaveria ja paineet ovat kovat, joten kamppailu voi hyvinkin muodostua pitkäksi ja puuduttavaksi tasaiseksi matsiksi.

Miah on asetettu niin suuren altavastaajan rooliin, että häntä on pakko ottaa lapulle. Paras tarjous on Miah +4,5, missä siis riittää, mikäli hän voittaa vähintään kuusi freimiä ottelussa.

Talleta 20€ ja saat 80€ pelirahaa!


Mobilebet on parantanut vedonlyöntibonustaan ja nyt saat esimerkiksi 20€ talletuksella 80€ pelirahaa. Loistavan mobiilialustan omaava Mobilebet on bonuksineen yksi parhaita vedonlyöntisivustoja!
Mobilebet: Lunasta 300% bonus täältä >>

Pelivalintamme:

Tasoitus (freimit): Hammad Miah +4,5 @1.70

Coolbet - Lue arvostelu

1.70

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.65

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.65

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan