Harjoitusottelu: Liettua - Serbia

Julkaistu: 11.08.2019 16:02


Harjoitusottelu: Liettua - Serbia
Harjoitusottelu | Liettua - Serbia | 19:30
Liettua ja Serbia siirtyvät nyt Serbiasta pelaamaan vuorostaan Liettuaan. Joukkueet pelasivat juuri 10. päivä Serbiassa ottelun päättyen kotijoukkueen voittoon 72-68. Liettua otti otteluun erittäin hyvän lähdön ja oli ensimmäisen neljänneksen jälkeen jo 14-23 johdossa. Ottelu tasaantui kuitenkin ja lopulta Serbia pystyi kaivamaan voiton. Serbialle tämä ottelu oli ensimmäinen todellinen testi ja se näkyi pienenä ruosteena heti ottelun alussa. Puolustuksessa tehtiin virheitä, kommunikaatio ja kemia pelaajien välillä ei oikein toiminut. Kokenut joukkue kuitenkin korjasi paljon asioita pelin edetessä.

Liettua on saanut jo hyvän määrän pelejä alle joka alkaa näkymään joukkueesta. Sabonis ja Kuzminskas oli totuttuun tapaan erittäin hyviä. Nyt Liettualla on myös kotietu tässä pelissä ja vedonlyöntimarkkina on asettanut heidät jopa suosikiksi. Emme kuitenkaa ole tästä aivan samaa mieltä. Serbian pelivoima on kovempi kuin Liettuan ja mitä enemmän he viettävät aikaa yhdessä, saa harjoituksia alle ja pääsevät analysoimaan edellistä peliä, tulevat he parantamaan huomattavasti.


Serbian huono alku viime ottelussa teki heidän voittonsa vaikeaksi. He tietävät, että Liettualle ei saa antaa näin helppoja heittoja ja nyt he tietävät ainakin osan Liettuan kuvioista ja osaavat puolustaa näitä paremmin. Saamme suuremman kertoimen Serbialle ja vaikka peli pelataankin Liettuassa, pelaamme silti Serbiaa. Uskomme heidän nappaavan tiukan voiton tästäkin ottelusta maanantaina.

Tuplaa tämän kohteen voitot 200€ saakka!


Voit tuplata tämän kohteen voitot liittymällä uutena pelaaja Mr Greenin vedonlyöntiin ja hyödyntämällä tervetulotarjouksesi. Saat ensimmäisen vetosi voitto-osuuden tuplana aina 200€ saakka. Lue halutessasi lisää Mr Green arvostelustamme tai siirry pelaamaan alta!
Mr Green: siirry sivustolle ja tuplaa voittosi >>

Pelivalintamme:

Serbia @1.90

Unibet - Lue arvostelu

1.90

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.90

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.90

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.90

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.90

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan