Koripallon U20 EM-kisat: Liettua U20 - Puola U20

Julkaistu: 13.07.2019 13:26


Koripallon U20 EM-kisat: Liettua U20 - Puola U20
Koripallon U20 EM-kisat | Liettua U20 - Puola U20 | 18:45
Koripallon U20 EM-kisat polkaistaan käyntiin tänään Israelissa. Turnauksessa nähdään hyvin mielenkiintoisia nuoria eurooppalaisia pelaajia ja ensimmäisenä katseemme suuntautuu Liettuan ja Puolan väliseen otteluun. Liettua lähtee otteluun isona ennakkosuosikkina ja syystäkin. Liettua on ollut Euroopan kärkimaita koripallossa hyvin pitkään ja myös niittänyt arvokisamenestystä aikuisten tasolla. U20 tasolla viime vuosina Liettua ei ole päässyt mitaleille kahtena viime vuonna, mutta 2016 joukkue oli finaalissa.

Liettuan kaikki pelaajat ovat vuonna 1999 syntyneitä, eli maksimi-iässä olevia tälle tasolle. Liettua on pelannut hurjan hyvät harjoitusottelut ja voittanut useimmat ottelunsa. Latvian Liettua pieksi maanrakoon yli 60 pisteellä ja joukkue voitti myös kisaisäntä Israelin sekä Kroatian. Ainoa tappio harjoitusotteluissa tuli Espanjalle. Puola toisaalta on hävinnyt jokaisen harjoitusottelunsa ja reilusti. Italia, Montenegro ja Iso-Britannia löylyttivät Puolaa kaikki vähintään 20 pisteellä.

Liettualta löytyy useita pääsarjatason pelaajia ja useammalla on sopimus mm. Euroliiga joukkue Kaunas Zalgiriksen kanssa. Joukkueessa on myös kaksi jenkeissä yliopistossa pelaavaa ja yksi ammattilaisena Saksassa pelaava pelaaja. Puolalta löytyy yksi USA:ssa yliopistossa pelaava, mutta muuten pelaajat pelaavat kotimaassaan. Puolalta löytyy kokoa, mutta taitotaso ei ole samalla tasolla kuin Liettualla.

Pelivoimassa on paljon eroa näillä nuorilla joukkueilla ja mielestämme Liettua voisi olla suurempikin suosikki. Naapurimaiden välillä on aina kiivaita kamppailuja ja Liettua ei varmasti anna löysää altavastaajalle. Vedonlyöntisivustoilla on vielä eroa tasoituspisteissä ja -18 tasoitusta voi olla myöhemmin vaikea enää löytää.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

Liettua -18 @1.85

Unibet - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.85

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.85

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan