Ligue 1: Angers - Marseille

Pe 30.9. | klo 22.00 | Ligue 1 | ANGERS - MARSEILLE

Kohde sulkeutuu: 30.09.2022 22:00


Angersin kotimatseissa tulee maalipaikkoja


Marseille on ainakin alkukaudesta PSG:n ykköshaastaja Ranskan Ligue 1:ssä. Marseille saldo on nyt 6-2-0, kun sarjakärki PSG:llä saldo on 7-1-0. Viime kierroksella Marseille jäi kotikentällään Rennesiä vastaan 1-1 -tasuriin, ja siinä PSG pääsi karkaamaan.
Angers on sarjataulukossa sijalla 14. Sillä on saldona kehno 2-2-4, mutta kaksi viimeistä matsiaan Angers on voittanut. Ensin se voitti Montpellierin kotonaan 2-1 ja viimeksi vieraissa Nizzan 1-0.

Infogolin xG-laskujen mukaan Marseille on suurin piirtein siellä missä pitääkin. Se sijoitus xG-lukemien perusteella pitäisi olla sarjakolmonen. Angers on pari sijaa korkeammalla kuin mitä xG-lukemat oikeuttaisivat.

Kahdessa tämän kauden Ligue 1 -matsissa Marseille on hävinnyt xG-lukemissa vastustajalle. Elokuussa Brest ja Nantes olivat parempia, muut ottelut Marseille on näissäkin tilastoissa voittanut. Angers oli kahdessa viime ottelussa parempi myös xG-puolella.

Marseille pelaa tällä kaudella myös Mestarien liigaa, ja nämä matsit kauden mittaan varmasti haittaavat kotimaan liigan matseja. Nyt alla on maaottelutauko, joten rasituksen puolesta ei pitäisi olla nyt suurempia ongelmia.

Pieni betsi over-puolelle


Angersin joukkueesta entinen Southamptonin pelaaja Boufal sai viime matsissa Nizzaa vastaan kaksi keltaista ja ajettiin kentältä. Kun asiaa tarkemmin tutkittiin myöhemmin, niin toinen keltainen vedettiin takaisin, eli pelikieltoa ei sitten tullutkaan. Amadou on ilmeisesti myös pelikunnossa, mutta Eneme-Ella on vielä polvivaivaisena sivussa.
Angersin päävalmentaja Baticle saattaa laittaa kentälle aivan saman avauksen kuin Nizzaakin vastaan. Mitäpä sitä muuttamaan, kun homma sujui niin hyvin.

Marseillen Tavares on pelikiellossa keltaisten korttiensa vuoksi. Samaten Tudor on sivussa pelikiellossa. Joko Kabore tai Kolasinac tullee paikkaamaan Tavaresia. Ex-Man United Bailly on poissa pelistä reisivamman vuoksi. Gigot voisi olla myös yksi korvaaja repaleiseen puolustukseen.

Hyökkäyspäässä Gerson tai Payet saattaisi olla avauksessa Hartin tilalla, ja Sanchez voisi myös tulla heti alusta mukaan.

Marseillella on nimivahva ryhmä, joka on vielä pelannut hyvin. Angers on rankattu keskikastin alapuolelle. Maaottelutauko tuli sille harmilliseen paikkaan katkaisemaan voittoputkea.


Marseillen voittokerroin on 1.80-paikkeilla, ja se taitaa olla kohdallaan. Maaleja odotetaan, ja se on oikein. Angersin kotimatseissa on hyökätty reippaanlaisesti, ja samaten Marseille on vieraspeleissään saanut aikaan hyvin maalipaikkoja.
Angersin kahdessa viime kotimatsissa xG-lukema on reilusti yli kolmosen kummassakin. Lapulle yli 2.5 maalia, kerroin on hieman alle 1.80. Kyllä siihen voi pikku panoksen laittaa.

Pelivalintamme:

Yli 2.5 maalia @1.75

TonyBet - Lue arvostelu

1.75

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.73

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.71

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.71

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.71

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan