Ligue 1: Lorient - Lyon

Ligue 1 | Lorient - Lyon | 14.00 | 14.8.2022
Kohde sulkeutuu: 14.08.2022 14:00
Lorient saa vieraakseen Lyonin sunnuntain ensimmäisessä Ligue 1-matsissa. Kumpikin joukkue avasi kautensa voitolla, mutta silti uskomme Ranskan suurseuroihin lukeutuvat Lyonin nappaavan ottelusta itselleen kolme pistettä ja jatkavan voittokulkuaan.Lorient avasi kautensa voitolla!


Edelliskaudella Ligue 1:ssä sijalle 16 päätynyt Lorient avasi kautensa voitolla ja sai näin lentävän lähdön uuteen sesonkiinsa. Lorient oli vierasmatsissaan Rennesiä vastaan totaalisesti jyrän alla mutta onnistui silti jollain ilveellä nappaamaan mukaansa kolme pistettä. Rennes voitti ottelussa maalintekoyritykset 21-8 ja laukaukset maaliakohden 6-2, mutta silti toisella jaksolla tullut Rennes-puolustaja Arthur Theaten oma maali jäi ottelun ainoaksi maalimerkinnäksi ja näin Lorient juhli voittoa.

Vaikka Lorient ottelun voittikin, osoitti matsi silti sen että Lorient lukeutuu sarjassa alempaan keskikastiin. Joukkue ei materiaaliltaan vakuuta ja se näkyi myös avausmatsissa, Lorientin suurin tavoite tällä kaudella lieneekin varmistaa sarjapaikka Ligue 1:ssä myös seuraavalle kaudelle.Lyon sisuuntuneena tähän kauteen!


Lyonin edellinen Ligue 1-kausi oli pettymys, joukkue missasi europelit ja sijoittui sarjassa vasta kahdeksanneksi. Varsinkin europelien missaaminen on tämän tasoiselle joukkueelle valtava pettymys ja tällä kaudella joukkue kääntääkin kaikki mahdolliset kivet ettei sama nöyryytys toistuisi uudelleen. Edellisellä kaudella Lyon ei saanut peliään oikein missään vaiheessa toimimaan ja sarjasijoitus olikin sen mukainen.

Tämän kauden Lyon avasi voitolla, joukkue kaatoi kotonaan AC Ajaccion numeoroin 2-1. Lyon johti ottelua 22-minuutin jälkeen Teten ja Alexandre Lacazetten maaleilla 2-0, mutta sen jälkeen tummia pilviä kerääntyi Parc Olympique Lyonnaisin ylle. Maalivahti Anthony Lopes nappasi itselleen punaisen kortin ja näin Lyon joutui pelaamaan loppupelin vajaamiehisenä. Lyon kuitenkin kesti tämän hienosti ja nappasi näin itselleen tärkeän voiton avausmatsista.
Lyon vahvoilla!


Vaikka Lorientilla onkin ottelussa itsellään kotietu, uskomme Lyonin silti hoitavan homman kotiin. Lyon nappasi itselleen helpottavan voiton vaikeuksista huolimatta ja sai siitä varmasti lisäboostia otteisiinsa. Lyon on myös materiaaliltaan selvästi isäntiä edellä, emmekä näe Lorientin pystyvän Lyonia haastamaan ottelussa. Lyonin voitosta tarjoillaan 1.8:n pintaan olevia kertoimia ja se kelpaa lapullemme paremmin kuin hyvin!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

1X2: Lyon @1.8

Betfair - Lue arvostelu

1.8

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.8

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.78

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.75

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys