Ligue 1: Lorient - Rennes

Pe 27.1. | klo 22:00 | Ligue 1 | LORIENT - RENNES

Kohde sulkeutuu: 27.01.2023 22:00


Vierasjoukkueella liian pieni kerroin


Vierasjoukkue Rennes on Ranskan Ligue 1:ssä viidentenä eli kiinni Konferenssiliigan paikasta. Kolmospaikalta pääsisi karsimaan Mestarien liigaan, ja siihen paikkaan Rennesillä on matkaa viisi pistettä.

MM-tauon ja joulun jälkeen Rennes on pelannut neljä matsia, voitot ja tappiot ovat vuorotelleet. Viimeksi Rennes pelasi kotonaan suurta ja mahtavaa PSG:tä vastaan, ja se otti komean 1-0 -voiton. Puolustuksen Hamari Traore teki reilun tunnin pelin jälkeen ottelun ainoan maalin komealla kudilla suoraan syötöstä. Voitto ei ollut Rennesiltä edes mikään yllätys. Se voitti laukaukset maalia kohti 6-1. PSG tosin piti palloa 65 prosenttia ajasta, mutta Rennes teki siitä kovin tehotonta ja näennäistä ylivoimaa.

Lorient on sarjassa seitsemäntenä viisi pistettä Rennesiä perässä. Sen neljä matsia joulun jälkeen ovat menneet tappio, voitto, tasuri ja tappio. Viimeksi Lorient pelasi vieraissa sarjakolmosta Marseillea vastaan, ja hävisi 1-3. Lorientin Moffi teki ensimmäisen kassin, mutta tämän jälkeen Marseille tuli rinnalle ja ohi. Tulos oli kohdallaan. Marseille piti palloa 69 prosenttia ajasta ja voitti kudit maalia kohti 8-3. Infogolin xG-laskujenkin mukaan Lorient oli 0.90 yksikköä huonompi.

Infogolin koko kauden laskelmien osalta Lorient on ylisuorittanut. XG-lukujen mukaan se paikka sarjataulukossa olisi sijalla 15. Rennes on oikealla paikalla.

Lorientilla meni cupissa paremmin


Kumpikin näistä joukkueista pelasi viime viikon lopulla Ranskan cupia. Rennes hävisi Marseillelle 0-1 ja Lorient voitti rankkareilla Bastian 2-1. Kauden ensimmäinen matsi näiden kahden välillä oli jo elokuussa, ja sen Lorient vei 1-0.

Ibrahima Kone teki cupissa Lorientin maalin. Kahdessa viime liigaottelussa Terem Moffi on osunut maaliin. Elokuun keskinäisessä ottelussa maalin tehnyt Dango Ouattara lähti hiljattain Bournemouthiin.
Tästä matsista Moffi on ilmeisest sivussa sairastelun vuoksi. Julien Laportella on takareisivamma.

Rennesin joukkueesta Martin Terrier ei tällä kaudella enää pelaa, hänellä on sen verran paha polvivamma. Xeka on sivussa nilkkavamman vuoksi.


Rennes on paremmassa vireessä ja muutenkin parempi joukkue, mutta vetopuolella sen kertoimet on kyllä laskettu liian alas. Luvut ovat noin 4.00 – 3.50 – 1.90. Ei Rennes vie tätä joka toisella kertaa, nyt on viime aikojen matseihin ylireagoitu. Laitetaan tähän varovasti vastaan, pienellä panoksella. Lorient +0.5 saa kertoimeksi noin 1.90, ja siihen voi hyvinkin laittaa panosta pullakahvin verran.

Kalasta uutuussivusto Posidolta iso talletusbonus!


Siirry Posidon laineille! Uutuussivusto tarjoaa isot bonukset, muun muassa ensitalletuksen tuplaus aina 200€ asti!
Posido: Tuplaa ensitalletuksesi 200€ asti!

Pelivalintamme:

Lorient +0.5 @1.89

Osuma
William Hill - Lue arvostelu

1.89

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.89

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.84

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.84

Neo.bet - Lunasta 100% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.84

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan