Ligue 1: Marseille - Lille

Ligue 1 | Marseille - Lille | 22.00 | 10.9.2022
Kohde sulkeutuu: 10.09.2022 22:00
Ligue 1:sen herkkupalassa Marseille ja Lille kohtaavat. Joukkueiden keskinäisissä kamppailuissa ei ole maaleilla mässäilty ja tämä antaakin meille peli-ideamme tähän kamppailuun.Marseille ollut vakuuttava!


Marseille tulee matsiin sarjataulukon toiselta sijalta, kuudesta ottelusta joukkue on voittanut viisi ja pelannut kertaalleen tasan. Pisteitä on siis kasassa 16 ja se on sama määrä mitä sarjaa maalieron turvin johtavalla PSG:llä. Marseille saapuu matsiin neljän sarjamatsin mittaisessa voittoputkessa, edellisellä sarjakierroksella joukkue kaatoi vieraskentällä Auxerren numeroin 0-2. Isäntien maaleista tässä ottelussa vastasivat keskikenttämies Gerson ja hyökkääjä Alexis Sanchez.

Marseille pelasi viikolla Mestarien Liigaa, josta tuloksena oli vierastappio Tottenhamille numeroin 2-0. Marseille oli avausjaksolla jopa ottelussa hallitsevampi osapuoli, muttei saanut palloa Tottenhamin verkkoon. Toisella jaksolla Marseillen ilta synkkeni, kun toppari Chancel Mbemba otti itselleen suoran punaisen kortin ja näin Marseille joutui pelaamaan lähes koko toisen jakson vajaamiehisenä. Tätä mahdollisuutta Tottenham ei jättänyt käyttämättä vaan iski kahdesti pallon Marseillen verkkon ja nappasi itselleen täyden pistepotin.Lillen alkukausi ollut kohtalainen!


Lille tulee matsiin Marseillea vastaan sarjan kuudennelkta sijalta, kuusi matsia on tuottanut joukkueelle kymmenen pistettä. Alkukausi on ollut vieraiden kannalta rohkaiseva, edellisellä kaudella Lille romahti Ligue 1:ssä kymmenenneksi ja jäi ilman europelejä. Tällä kaudella joukkueen ensisijainen tavoite lieneekin palata takaisin eurokentille, jonne joukkue kieltämättä myös kuuluu.

Edellisellä sarjakierroksella Lille nappasi itselleen voiton, joukkue kaatoi vieraskentällä Montpellierin numeroin 1-3. Ottelu oli avausjakson jälkeen tasan, mutta Lillen urakkaa helpotti se että Montpellier nappasi itselleen avausjakson lopussa punaisen kortin. Lillen tehomies ottelussa oli vähemmän yllättäen kanadalaishyökkääjä Jonathan David, joka viimeisteli kaksi maalia matsissa.
Rahastusta vähämaalisella ottelulla!


Me lähdemme hakemaan ottelusta siis rahastusta vähämaalisella taistolla, sillä alle 2.5 maalin ottelusta tarjoillaan yllättävän korkeaa kerrointa. Marseillen kuudesta edellisestä kamppailusta neljässä on jääty alle kyseisen rajan, joten se antaa uskoa vähämaalisen taiston puolesta. Lillen viidestä viimeisimmästä matsista vain kertaalleen on jääty alle tämän rajan ja tämä fakta se todennäköisesti kerrointa nostaakin. Joukkueiden keskinäisissä otteluissa on kuitenkin tehty maaleja maltillisesti, sillä neljässä viimeisimmässä keskinäisessä kohtaamisessa on jääty alle 2.5:n maalin ja tästä syystä nappaammekin kohteen lapullemme kakkosen kertoimella!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Ottelussa alle 2.5 maalia @2.12

Mr Green - Lue arvostelu

2.12

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

2.1

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.02

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.02

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.00

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys