Ligue 1: Nantes - Lille

Ligue 1 | Nantes - Lille | 22.00 | 12.8.2022
Kohde sulkeutuu: 12.08.2022 22:00
Nantes saa vieraakseen Lille perjantain ainoassa Ligue 1-väännössä. Lille on meidän kirjoissamme suosikki, sillä joukkue näytti jo avauskierroksella että Lille tulee taistelemaan tälläkin kaudella sarjan kärkisijoituksista!Nantes avasi kautensa pistejaolla!


Nantesin kauden ensimmäisessä Ligue 1-matsissa päädyttiin pistejakoon, joukkue tasasi pisteet Angersin vieraana maalittomalla tasurilla. Nantes nappasi kauteen varaslähdön pelaamalla myös viikkoa aiemmin Ranskan Supercupissa PSG:tä vastaan, siinä matsina tuloksena oli tappio selvin 4-0 lukemin. Angersia vastaan joukkue saa pisteestä kiittää maalivahti Alban Lafontia, joka napsi tukun tärkeitä torjuntoja ja piti joukkueensa pistekannassa kiinni.Isännät ovat siis pelanneet kauden molemmat kilpailulliset matsit ilman tehtyä maalia, tähän kun lisätään se fakta, että myös joukkueen viimeisessä harjoitusmatsissa Nantes jäi ilman tehtyä maaila, niin pienimuotoiseen paniikkiin alkaa olla aihetta. Hyökkäyspäässä tehoja odotetaan nigerialaishyökkääjä Moses Simonilta, joka viimeisteli edellisellä kaudella 30 ottelussa kuusi maalia. Tämän tahdin on parannuttava mikäli Nantes aikoo korkeista sijoituksista tällä kaudella taistella.

Lille avasi kautensa vakuuttavasti!


Lillen edelliskausi oli pettymys, joukkue jäi sarjassa kymmenenneksi ja näin europelien ulkopuolelle. Europelien puute saattaa olla jopa siunaus joukkueelle, sillä nyt Lille pystyy täysin rinnoin keskittymään sarjamatseihinsa ja nostamaan joukkueen takaisin kärkitaistoon, johon se kieltämättä kuuluu.

Lillen kauden avaus oli myrskyvaroitus muille seuroille, joukkue kaatoi kotonaan Auxerren selvästi 4-1. Ottelu oli isäntien näytöstä alusta loppuun, sillä joukkue karkasi kotonaan 2-0 johtoon jo ensimmäisen viiden minuutin aikana eikä enää katsellut taakseen. Tauolla tilanne oli isännille jo 3-0 ja toisella jaksolla Lille otti jalan pois kaasulta. Joukkueen tehomiehenä kamppailussa hääri kanadalaishyökkääjä Jonathan David, joka paukutti tehot 2+1.
Lille suosikkina matsiin!


Vaikka Nantesilla on ottelussa kotietu itsellään, silti me luotamme vierasjoukkue Lilleen. Nantesin hyökkäyspelaaminen on ollut alkukauden aikana todella vaisua, emmekä usko että Lilleä vastaan joukkueen puolustus pystyy isäntiä kannattelemaan. Lille näytti avauskierroksella olevansa todellakin valmis uuteen sesonkiin ja joukkue nappaakin tästä ottelusta itselleen kolme pistettä lisää. Lille on ollut Nantesille todellinen piikki lihassa, sillä viidestä viimeisimmästä keskinäisestä ottelusta Lille on voittanut neljä ja kertaalleen on pelattu tasan. Näihin lähtökohtiin nojaten vierasvoitosta tarjoiltava pitkälti päälle kakkosen kerroin on sellainen tarjois ettei sitä voi ohittaa!


Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

1X2: Lille @2.55

Huti
Betfair - Lue arvostelu

2.55

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.55

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.5

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.5

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys