Ligue 1: Reims - PSG

La 8.10 | klo 22.00 | Ligue 1 | REIMS - PSG

Kohde sulkeutuu: 08.10.2022 22:00


Reimsin alkukausi ollut hankala!


Reims tulee otteluun Ligue 1:sen pohjamudista, joukkue on sarjataulukossa sijala 17. Yhdeksän kierroksen jälkeen joukkueella on kasassa seitsemän pistettä, eikä voittoja ole alkukauden aikana siunaantunut isännille kuin yksi. Edellisellä sarjakierroksella Reims sai pistepussiin lisää täytettä haettuaan Troyesin vieraana tasuripisteen numeroin 2-2. Joukkueen maaleista ottelussa vastasivat hyökkääjät Folarin Balogun ja Junya Ito.Isännillä ei kokoonpanohuolia!


Reimsin kokoonpanosta on ottelusta varmuudella sivussa kaksi peluria, näistä kumpikin on pitkäaikaispotilaita ja eivät täten isäntien tekemiseen suuremmin vaikuta. Poissa ovat hyökkääjä Kaj Sierhuis ja puolustaja Thomas Foket, molemmat pelurit ovat olleet sivussa koko alkaneen kauden, joten poissaoloilla ei ole vaikutusta Reimsin kokoonpanoon.

Vieraat otteluruuhkassa!


PSG tulee otteluun odotetusti sarjan piikkipaikalta, yhdeksän kierroksen jälkeen joukkueella on kasassa 25 pistettä ja PSG johtaa sarjaa kahden pisteen erolla toisena tulevaan Marseilleen. Varsinkin puolustuspelaaminen on ollut joukkueella tikissä, sillä PSG:n verkkoon on sarjassa tehty vain viisi maalia. Edellisellä sarjakierroksella PSG kaatoi kotonaan Nicen numeroin 2-1, joukkueen sankareina hääräsivät tutut nimet, sillä maaliverkkoja heiluttelivat Lionel Messi ja Kylian Mbappe.

PSG pelasi viikolla myös Mestarien Liigassa, josta joukkue ei aivan puhtaita papereita itselleen saanut, sillä joukkue jäi tasapeliin Benfican vieraana numeroin 1-1. PSG:n puolelta maaliverkkoa ottelussa pöllyytti jälleen kerran Lionel Messi, PSG:n kannalta ikävää asiassa oli se että myös ottelun toinen maali tuli PSG-pelaajan toimesta, mutta Danilo suhasi pallon omaan verkkoon ja näin jäätiin pistejakoon.Vierailla poissaoloja!


PSG on ikävähkössä tilanteessa, joukkue pelasi viikolla Mestarien Liigaa, lauantaina oman maansa sarjaa ja tulevalla viikolla on vuorossa jälleen ottelu Mestarien Liigassa. Otteluruuhka on siis melkoinen, tähän kun lisätään pari merkittävää loukkaantumista, niin vieraiden tilanne tosiaan voisi olla parempikin. PSG:n leiristä merkittävimmät poissaolijat ottelusta Reimsia vastaan ovat keskikenttmies Renato Sanches ja puolustaja Presnel Kimpembe.


Me haemme ottelusta rohkeasti rahastusta vähämaalisella taistolla. Alle 2.5 maalin ottelusta tarjoillaan lähes kolmosen kerrointa, emmekä kehtaa jättää tälläistä kerrointa kokeilematta. Reimsin viidestä viimeisimmästä ottelusta kahdessa on jääty alle kyseisen rajan, kun taas PSG:n leirissä alle kolmen tehdyn maalin on jääty samassa ajassa myös kahdesti. Viidestä viimeisimmästä keskinäisestä sarjakohtaamisesta alle 2.5 maalin rajan on jäänyt kolme ottelua, tähän kun lisää PSG:n vahvan puolustuspelaamisen ja melkoisen otteluruuhkan, niin meidän mielestämme lähes kolmosen kerroin on lähtökohtiin nojaten oiva kokeilu tähän otteluun!

Pelivalintamme:

Ottelussa alle 2.5 maalia @2.95

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

2.95

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.95

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

2.88

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.88

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.75

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys