Ligue 1: Strasbourg - PSG

Ligue 1 | Strasbourg - PSG | 22:00 | 29.4.2022
Kohde sulkeutuu: 29.04.2022 22:00
PSG on mestari. Mikä on latauksen laita, kun kultamitali on jo varma?PSG varmisti Ranskan Ligue 1:n voiton viime kierroksella, kun se pelasi kotikentällä Pariisissa Lensin kanssa 1-1. Panoksia ei siis enää ole. Strasbourgilla on vielä pelattavaa. Se on nyt kuudentena, eikä kolmospaikan Rennes ole kuin kolmen pisteen päässä. Kolmospaikalta mennään ensi kauden Mestarien liigan karsintoihin, ja sinnehän kaikki haluavat.

PSG:n kohdalla kiinnostavin asia on nyt spekulaatiot tulevan kauden joukkueesta ja managerista. Nykyinen pomomies Mauricio Pochettino on ilmeisesti jättämässä seuran. Uusi manageri voisi olla Zinedine Zidane. Toinen mahdollisuus on Tottenhamia nyt manageroiva Antonio Conte.
Managerin vaihto varmasti vaikuttaisi pelaajaryhmään. Kylian Mbappea ollaan oltu viemässä Real Madridiin, mutta ilmeisesti tämä ei olekaan selvä homma. Mbappe saattaisi myös jäädä Pariisiin.

PSG loppukausi on joko vapautunutta pelaamista, jolloin huipputaitava ryhmä pistää vastukset palasiksi, tai sitten pelit on kyllästynyttä pelailua ja kesäloman odottamista. Lens-matsissa oli vielä panosta, mutta peli oli vaisu.
Lensin Danso ajettiin kentältä ennen kuin tunti oli täynnä, eikä PSG siltikään onnistunut voittamaan. Pari minuuttia Danson punaisen kortin jälkeen Messi teki ottelun avausmaalin, mutta Lens pääsi vielä ottelun lopulla tasoittamaan. PSG toki dominoi matsia, laukaukset se voitti 18-8, mutta tehottomuus vaivasi.

Strasbourg on vähämaalinen joukkue


Strasbourg hävisi viimeksi vieraissa Lillelle 0-1. Matsi oli kaikin puolin tasainen. Voittomaali tuli aivan loppuminuuteilla. Strasbourgin tappio oli joukkueen ensimmäinen häviö sitten tammikuun lopun. Ennen Lille-ottelua se oli pelannut 11 Ligue 1:n ottelua saldolla 5-6-0. Vain kaksi näistä matseista oli mennyt yli 2.5 maalin, eli Strasbourgin vahvuus on puolustuksessa. 11 ottelun jakson aikana se pelasi kuusi nollapeliä.

Strasbourgilla on paljon porukkaan sairastuvalla. Sivussa ovat ainakin Lienard, Aholou, Kandil, Elimbi, Waris sekä Doukoure. Viime matsissa ei tullut enää uusia loukkaantumisia, joten eiköhän avaus ole sama kuin viimeksi. Gameiro on tehnyt tällä kaudella yhdeksän liigamaalia, ja Ajorque 12.

PSG:n ryhmästä Icardi, Draxler ja Paredes ovat varmasti pois porukasta, Diallon tilanne on epävarma. Gueye on pelikiellossa. Hankala sanoa, aikooko Pochettino kierrättää pelaajia, kun sarja on jo voitettu. Yhtä hyvin voi olla, että Messi, Neymar ja Mbappe ovat avauksessa.

Mestaruusjuhlat on jo juhlittu, ja nyt pitäisi vielä pelata perjantai-illan matsi Strasbourgissa. Voi olla, että PSG:n lataus ei ole parhaimmillaan. Tämä on kertoimissa otettu huomioon, lukemat ovat vain noin 3.65 – 3.80 – 2.00.


Alle 2.5 maalia saa kertoimeksi yli 2.20, ja se on veto. Jos PSG ei ole terävimmillään, ja Strasbourg pääsee pelaamaan omaa peliä, niin tämä on vähämaalinen ottelu. Pieni panos kuitenkin vain.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Alle 2.5 maalia @2.25

Fezbet - Lue arvostelu

2.25

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.23

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

2.22

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

2.2

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

2.15

Fansbet - uusi 200% jättibonus jopa 1500€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan