Liiga: Ässät - Ilves

Liiga | Ässät - Ilves | 15:30 | 08.01.2022
Kohde sulkeutuu: 08.01.2022 15:30
Tupsukorvat ei anna Padalle palaakaan revanssin ottamiseen vaan ottaa porilaisista jo neljännen voittonsa ja kipuaa voiton myötä liigakärkeen!
Liigassa kohtaavat Ässät ja Ilves toisensa toistamiseen kahden päivän aikana, kun kaksikko ottaa jälkimmäisessä B2B-pelissä yhteen Isomäki Areenassa lauantaina kello 15:30.

Tupsukorvat katkaisi Padan voittoputken


Eilisessä pelissä Tupsukorvat ottivat komennon heti ottelun ensimmäisestä erästä alkaen, missä Jouko Myrrän suojatit iskivät kolme osumaa vieraiden yhtä vastaan.

Isännät aloittivat maalinteon erän kolmannella minuutilla, kun ykkösvitjan laitureista 20-vuotias Antti Saarela (31. 12+7=19) onnistui jo kolmannen kerran maalinteossa kahdessa viime pelissä Joonas Odenin (31. 4+11=15) ja Simon Johanssonin (34. 3+12=15) esitöistä. Reilut kolme ja puoliminuuttia myöhemmin lätty oli toistamiseen ässävahti Konstantin Volkovin selän takana, kun Ilves-pakki Aleksi Elorinne (32. 4+5=9) pääsi pysäyttämään isäntien toisen osuman. Mitä pidemmälle erä eteni, sitä paremmin myös porilaiset pääsivät luomaan tilanteita ja kavennus syntyi Derek Barachin (33. 9+12=21) päästyä purjehtimaan maalille vasemmalta ja kaventamaan Lenni Killisen (25. 6+3=9) oivaltavasta syötöstä etukulmasta limpun sisään. Marek Langhamer jätti suotta etukulmaan liikaa tilaa ja nopeakätinen Barach käytti tilaisuutensa armotta hyväkseen. Ilves ei jäänyt suotta tilannetta murehtimaan vaan kahdeksaan viime otteluun viidennen maalinsa ja kahdeksannen tehopisteensä tehnyt Matias Mäntykivi (34. 8+12=20) rokotti jo seuraavasta hyökkäyksestä vieden isännät uudelleen kahden maalin johtoon.

Toisessa erässä parikymppinen Leevi Viitala (8. 2+1=3) onnistui toisessa peräkkäisessä ottelussaan maalinteossa ja Ässät nousi uudelleen maalin päähän. Les Lancaster (32. 5+16=21) kasvatti Saarelan ja Odenin syötöistä vei Ilveksen taas kahden maalin johdossa toiselle erätauolle.

Päätöserässä isännät saivat lätyn kertaalleen ylärimaan asti, mutta muuten peli eteni tasaisissa merkeissä Ilveksen ollessa kuitenkin selvästi niskan päällä eikä sen tarvinnut suotta riskeerata mitään. Parisen minuuttia ennen täyttä aikaa Santeri Virtaselle (20. 4+7=11) pelattiin paikka maalintekoon eikä Virtanen jättänyt käyttämättä tilaisuuttaan: Ilves kaatoi Ässät ansaitusti 5-2.


Ilves raapii voiton ja kipuaa liigakärkeen


Ässille tietysti lauantain uusinta on ennenkaikkea revanssinpaikka. Ilves on vienyt kaikki kolme kohtaamista tällä kaudella, kun se onnistui myös eilen pistämään Padan nurin ja katkaisemaan samalla porilaisten viiden ottelun voittoputken. Ässien mahdollisuuksia heikentää pelin pelaaminen tyhjille lehtereille. Ilvestä motivoi suunnattomasti nouseminen liigajohtoon ja voitollaan Tupsukorvat myös tuon paikkansa ottaa, sillä kaksi peliä enemmän pelanneella HIFK:lla ei ole ottelua lauantaina!


Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

1X2: Ilves @1.9

Huti
Bet365 - Lue arvostelu

1.9

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.9

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.81

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä