Liiga: Ässät - Tappara

Pe 20.1 | klo 18:30 | Liiga | ÄSSÄT - TAPPARA

Kohde sulkeutuu: 20.01.2023 18:30Ässät hyvissä asemissa


Karri Kiven luotsaama Ässät on 40:en pelatun ottelun jälkeen sarjataulukossa hyvissä asemissa sijalla kahdeksan. Toki painetta takaa tulee, eikä viiden pisteen etumatka kymppisakin alapuolelle vielä liian turvallinen ole, mutta toisaalta ei kuuden joukkoonkaan ole matkaa kuin kuusi pinnaa. Keskiviikkona Ässät otti toisen perättäisen voittonsa, kun Porissa tasainen kamppailu SaiPaa vastaan päättyi 4-2 kotivoittoon. Ottelun ratkaisu nähtiin vasta reilut kaksi minuuttia ennen täyttä aikaa Jesse Joensuun iskettyä voittomaali vieraiden verkkoon. Viime lauantaina Oulusta kolme pinnaa hakenut Ässät on nyt voittanut viisi edellisestä seitsemästä ottelustaan.Pelillisestihän ei Ässät viime aikoina ole kaksisesti esiintynyt, ja maaliodottamienkin valossa tulokset voisivat olla selvästi saavutettuja heikompia. Etenkin kotonaan Ässät kuitenkin viimeistelee tehokkaasti hyökkäyspäässään, ja yksi osa-alue, mikä Ässillä on oikeastaan toiminut läpi kauden, on maalivahtipeli, sillä Niklas Rubin on ollut vähintäänkin mies paikallaan porilaisten maalilla. Perjantaina Ässien maalilla aloittaa Rasmus Korhonen, joten pieniä kysymysmerkkejä voidaan heittää tuohon suuntaan, sillä Korhonen ei missään nimessä muutamissa pelaamissaan otteluissaan ole Rubinin tasolla ollut, vaikka yksi nollapelikin on jo plakkarissa.


Tappara kirveet terävinä Poriin


Tappara on todenteolla noussut yhdeksi Euroopan kärkijoukkueeksi. Tiistaina kirvesrinnat voitti CHL:n välierien toisessa osa-ottelussa vieraissa EV Zugin lukemin 3-2, ja eteni näin ollen finaaliin yhteismaalein 5-2. Finaalipaikka on Tapparalle jo toinen perättäinen CHL:ssä, joten joitain asioita tässä seurassa tehdään äärimmäisen hyvin. Liigassakin Tapparalla kulkee, sillä voittoputki on viiden ottelun mittainen, ja muutenkin on Tappara jo pidemmän aikaa Liigan kovakuntoisimpia joukkueita.Tapparan kohdalla hyvät tulokset Liigan puolella ovat olleet täysin ansaittuja, sillä pelillinen taso on ollut todella korkealla tasolla, ja maaliodottamienkin valossa on peli erittäin laadukasta. Viime aikoina on Tappara saanut tehokkuutta maalintekoon lisää myös vieraissa, mikä ei aivan läpi kauden kuitenkaan ole ollut erityisen hyvällä mallilla, toisin kuin kotona. Isossa kuvassa joka tapauksessa Tapparan peli on viime aikoina näyttänyt siltä, että pitkälle ollaan tänäkin keväänä menossa.

Ässät taas kiusaamassa isompaansa?


Ässät on ollut kova pala tällä kaudella Tapparalle, sillä se on vienyt kauden kaksi aiempaa kohtaamista nimiinsä. Syyskuussa Nokia Areenalta irtosi 4-1 vierasvoitto, ja marraskuussa Ässät oli kotonaan vahvempi lukemin 5-1. Suosikkinahan Tappara tähän otteluun lähtee, sillä peli on kokonaisuudessaan mennyt eteenpäin, mutta kotonaan Ässillä on mahdollisuudet roikkua mukana. Viimeistely porilaisilla toimii kotonaan, mutta puolustuspeli herättää kysymysmerkkejä, varsinkin kun Tapparakin on alkanut vieraissa viimeistelemään tehokkaammin.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Yli 5 maalia (60min) @2.04

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

2.04

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.96

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Galaksino - Lue arvostelu

1.95

Galaksino – Pelaa 25€, saat saman suuruisen ilmaisen vedon!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.89

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan