Liiga: HIFK - Ässät

Ti 24.1 | klo 18:30 | Liiga | HIFK - ÄSSÄT

Kohde sulkeutuu: 24.01.2023 18:30HIFK:lla kuuden pisteen viikonloppu


Liigassa 10:ntenä oleva HIFK jatkoi viime viikolla vahvaa tuloskuntoaan, kun kolme ottelua tuotti pinnoja yhteensä seitsemän. Keskiviikkona ei vielä paketti kestänyt loppuun asti, ja JYP paineli 2-1 jatkoaikavoittoon Nordiksella. Viikonloppu puolestaan sujui voitokkaissa tunnelmissa. Perjantaina juhlaottelussa kotikentällä HPK kaatui 4-1, ja lauantaina Oulussa Kärpistä otettiin maukas 2-1 vierasvoitto. Kummassakin viikonlopun ottelussa viimeistely oli HIFK:lla tehokasta verrattuna vastustajaan, minkä lisäksi esiin on pakko nostaa Roope Taposen hyvät otteet.HIFK:n viime viikon tulokset tarkoittavat sitä, että pisteputki Ville Peltosen joukoilla on nyt jo yhdeksän ottelun mittainen, joista voittoja on seitsemän. HIFK onkin 10:en ottelun kuntopuntarissa koko Liigan kärkijoukkue 21:llä pisteellään. HIFK ei ole enää edes viime otteluissa isossa kuvassa maalipaikkatilastojakaan hallinnut, mutta niin vain on tulosta saatu aikaiseksi, toisin kun taas alkukaudesta HIFK hallitsi, ainakin näennäisesti paljonkin ottelutapahtumia, mutta tulosta ei syntynyt millään. Ei maalinteon tehokkuus vieläkään huipputasolla missään nimessä ole, mutta paljon on menty eteenpäin.


Ässät napsinut kovia päänahkoja


Ässät on saanut hinattua itsensä Liigan sarjataulukossa jo seitsemänneksi. Voittoputki porilaisilla on neljän ottelun mittainen, ja viimeisestä yhdeksästä pelistään Ässät on voittanut seitsemän, joten hyvässä tulosvireessä ollaan myös Porin suunnalla. Viime viikkona Ässät aloitti keskiviikkona kotivoitolla SaiPasta maalein 4-2. Viikonloppuna juhlittiin voittoja sarjan kärkijoukkueista, kun perjantaina Tappara nujerrettiin Porissa 4-2, ja lauantaina haettiin Lukosta 2-1 voitto voittomaalikilpailun jälkeen. Raumalla pelattu ottelu oli intensiivistä kamppailua ja kakkosia jaettiin yhteensä 15 kappaletta, mutta kumpikaan ei ylivoimatilaisuuksiaan onnistunut hyödyntämään.Viime viikko ei isoa kuvaa juurikaan muuttanut Ässien pelissä. Maaliodottamissa hävittiin esimerkiksi Tapparalle sekä Lukolle, mutta edelleen pystyy joukkue kairaamaan voittoja, eikä vähiten laadukkaan maalivahtipelin ansiosta. Tapparaa vastaan nähtiin hyvä peli Rasmus Korhoselta, ja lauantaina puolestaan Niklas Rubin oli jälleen kerran yksi voiton takuumiehistä. Tätähän Ässät käytännössä tarvitseekin erityisesti vieraspeleissään, sillä pelillisesti ei kuitenkaan tekeminen ole sillä tasolla, jolla voittoja otettaisiin isoilla todennäköisyyksillä.

Löytääkö kotijoukkue tarpeeksi sytykettä?


Kotijoukkueen kertoimet ovat ainakin vielä maanantai-iltana pelattavuuden rajamailla, mutta Ässilläkin pyyhkii tällä hetkellä sen verran hyvin, että aivan näin alhaisilla kertoimilla tämä ei maistuvin peli-idea ole. Mikäli HIFK saa oman pelinsä kulkemaan niin kuin se on parhaimmillaan saanut, tulee Ässät olemaan jälleen kerran paljolti maalivahtiosaston varassa. Kotijoukkue on löytänyt hyökkäyspeliinsä uutta ilmettä, ja tehoja on alkanut vihdoinkin löytymään, joten Ässille voi olla luvassa kiirettä. Omissa papereissani paras vetokohde löytyykin kotijoukkueen maalimääristä. HIFK:n yli 3 maalille oma kerroinrajani olisi lähempänä 1,80.

Lunasta 100€ riskitön veto!


Oletko uusi pelaaja William Hill sivustolla? Saat nyt uutena pelaajana liittymisbonuksena 100€ riskittömän vedon. Jos ensimmäinen vetosi häviää, panoksesi palautetaan aina 100€ saakka!
William Hill: lunasta 100€ riskitön vetosi >>

Pelivalintamme:

HIFK yli 3 maalia (60min) @2.04

Mr Green - Lue arvostelu

2.04

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.04

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan