Liiga: HIFK - HPK

Pe 20.1 | klo 18:30 | Liiga | HIFK - HPK

Kohde sulkeutuu: 20.01.2023 18:30HIFK:lla vaikeuksia pitää johtoasemaansa


Juhlaottelun perjantaina pelaava HIFK jatkoi keskiviikkona pisteputkeaan seitsemän ottelun mittaiseksi, mutta voittoa ei herunut, vaan päätösminuuteilla tasoihin kammennut JYP otti jatkoaikavoiton vähämaalisessa kamppailussa lukemin 2-1. Varsinainen peliaika oli kaiken kaikkiaan melko tasainen, joskin HIFK aloitti ottelun hieman vieraitaan terävämmin. Rikkonaisessa toisessa erässä alivoimalla maalinteossa onnistunut HIFK suli kuitenkin päätöserässä, jossa JYP oli selvästi nälkäisempi. HIFK:lla on viime kierroksilla muutenkin ollut vaikeuksia pelata johtoasemassa, ja useampikin sulaminen ollaan nähty.Keskiviikon esitys jäi kaikkiaan HIFK:n osalta vaisuksi, mitä tulee viime kierrosten otteisiin noin muuten, sillä selvästi terävöitynyt hyökkäyspeli ei missään nimessä päässyt sille tasolle, mitä ollaan parhaimmillaan nähty. Joka tapauksessa isossa kuvassa HIFK on menossa eteenpäin, ja tarve pisteille onkin suuri, sillä Liigan kympin sakissa ei vielä olla, vaikkakin pelejä HIFK:lla on vähemmän, kuin muilla, joten aikaa on.


Kerhon kurssi kääntymässä


Pisteen enemmän HIFK:ta kerännyt HPK on saanut tuloskurssiaan kääntymään viime kierroksilla. Keskiviikkona kerho nappasi kolmannen voittonsa viimeiseen neljään otteluun, kun KalPa kaatui väkevällä esityksellä maalein 6-2 Pohjantähti-Areenalla. Ottelun puolivälissä kamppailu oli vielä tilanteessa 2-2, mutta tuon jälkeen meni kotijoukkue menojaan. Pisteitä HPK on raapinut kuudesta edellisestä ottelusta peräjälkeen.Keskiviikkona HPK löysi todella hyvin tehokkuutta hyökkäyspeliinsä, mutta tämä ei ole trendi ollut isossa kuvassa, ja varsinkin vieraissa on viime aikoina ollut vaikeuksia saada onnistumisia. Viimeiseen kuuteen vieraspeliin on HPK onnistunut maalinteossa varsinaisella peliajalla vain 10 kertaa. Maalipaikkojakaan ei HPK liikaa onnistu luomaan, vaikka koko kauden mittapuulla viime kierroksilla meno on aavistuksen parempaa ollutkin.

JYP-ottelu ei muuta isoa kuvaa


1X2-kertoimet ovat aika lailla kohdillaan, mutta pientä ilmaa olisi tarjolla HIFK:n kertoimissa, jos voittajaa haluaa veikkailla. JYP-ottelu ei isoa kuvaa vielä muuttanut HIFK:n viime aikaisesta trendistä, joka on ollut melko tapahtumarikas ja runsasmaalinen, ja edelleen maalilinjat on hinnoiteltu vedonlyöjän kannalta mieluisasti. HIFK kykenee parhaimmillaan todella vahvaan hyökkäyspeliin, joka tuottaa paljon maalipaikkoja, ja tehokkuudessa ollaan JYP-ottelusta huolimatta menty selvästi eteenpäin. Vaikka Kerho ei aivan tehokkaimmillaan ole vieraissa ole ollut, pitäisi sillekin siunaantua tarvittavat maalipaikat, sillä myös HIFK:n puolustuspäästä löytyy mentäviä aukkoja. Olen markkinoita melko selvästikin enemmän kallellaan overien suuntaan, ja tähän otteluun päästään pelaamaan maltillista, yli 4,5 maalin linjaa.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Yli 4,5 maalia (60min) @1.91

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

1.91

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.87

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.85

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

1.84

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan