Liiga: HIFK - KooKoo

To 26.1 | klo 18:30 | Liiga | HIFK - KOOKOO

Kohde sulkeutuu: 26.01.2023 18:30HIFK nollasi Ässät - Pisteputki sai jatkoa


Liigan kovakuntoisimpiin joukkueisiin lukeutuva HIFK on noussut sarjataulukossa jo yhdeksännelle sijalle. Tiistaina se nappasi kolmannen perättäisen voittonsa, kun Nordiksella vieraillut toinen hyvävireinen joukkue, Ässät, kaatui tyylipuhtaasti 3-0. HIFK iski jo ensimmäiseen runsaaseen kuuteen minuuttiin kaksi maalia, ja 3-0 osuma syntyi päätöserässä. Suuria hienouksia ottelu ei tarjoillut, mutta tehokasta ja melko eleetöntäkin peliä kotijoukkueelta nähtiin, ja edelleen maalivahti Roope Taponen jatkoi erittäin vahvoja otteitaan maalilla. Voittonsa myötä HIFK venytti pisteputkensa jo 10:en ottelun mittaiseksi, joista se on kahdeksan voittanut. Viime aikojen tulosten myötä on HIFK noussut hätyyttelemään kuuden joukkoa.HIFK on pikkuhiljaa saanut ketjunsa toimimaan, ja etenkin kahdessa kärkiketjussa on kemiat tällä hetkellä kohdillaan. Tämä onkin näkynyt parantuneessa hyökkäyspelaamisessa, jonka kanssa tuskailtiin alkukaudesta isostikin, sillä enää ei tarvitse tehdä kauheaa työmäärää yhtä maalia kohden. Tämän lisäksi ei voida olla huomioimatta Taposen loistavaa virettä. Viimeiseen neljään otteluun on Taposen selän taakse isketty vain neljä maalia, ja tämä luonnollisesti antaa myös kenttäpelaajille itseluottamusta.


KooKoo tarvitsee pisteitä


KooKoo on isossa pistetarpeessa. Kouvolalaisten sarjasijoitus 41. ottelun jälkeen on 13:s, ja matkaa 10:nteen sijaan kuusi pistettä. KooKoon onneksi sillä on otteluita vähemmän pelattuna, kuin tämän edellään olevilla joukkueilla, joten kaikki on vielä auki ja omissa käsissä. Viime viikon otteluistaan ei KooKoo pinnoja saanut raavittua mukaansa, sillä viime viikonlopun ottelut sujuivat tappiollisissa merkeissä. Perjantaina Lahdessa oli Pelicans vahvempi maalein 3-1, ja lauantaina haki Ilves Kouvolasta tylyn 4-0 vierasvoiton. Tappioihin päättyi KooKoon viiden ottelun pisteputki, joka sisälsi neljä kolmeen pisteen voittoa.KooKoo on edelleen suorittanut maaliodottamien valossa ihan kelvollisesti, ja xG-tilastot ovatkin Olli Salon ryhmällä plussan puolella. Tämä ei kuitenkaan ole taannut joukkueelle mitään, sillä edelleenkään ei KooKoo ole isossa kuvassa saanut tulosta pelitapahtumien mukaiseksi. Etenkin kotonaan on KooKoolla ollut läpi kauden isoja vaikeuksia, eikä vieraissakaan olla enää oltu niin tehokkaita. Myös maalivahtipeli on ollut yksi KooKoon akilleen kantapäistä, sillä tämä osa-alue ei missään nimessä ole toiminut niin, kuin olisi toivottu.

KooKoon puolelta löytyy peli-idea


Kertoimien valossa on HIFK selvä suosikki tähän kamppailuun, mutta allekirjoittanut ei aivan näin isoja eroja voimasuhteissa näe, ja KooKoon puolelta löytyykin peli-idea. KooKoo pystyy pelillisesti hyvään tekemiseen, kuten xG-datakin osoittaa, maalipaikkoja joukkue kykenee luomaan. Vieraissa on koko kauden otannalla KooKoo suorittanut myös maalipaikoissaan kohtalaisen tehokkaasti, vaikka hieman on laskua ollutkin. HIFK:lla maalivahtipeli toimii hyvin, mutta paketti rakoilee ajoittain, ja paikkoja aukeaa myös vastustajille, joten täydellistä ei peli kotijoukkueellakaan ole, vaikka tulosvire on kohdillaan. Haetaan lapulle vieraiden onnistumisia.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

KooKoo yli 2 maalia (60min) @2.23

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

2.23

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.23

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
22Bet - Lue arvostelu

2.22

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan