Liiga: HIFK - Lukko

Ke 16.11 | klo 18:30 | Liiga | HIFK - LUKKO

Kohde sulkeutuu: 16.11.2022 18:30HIFK:lla takana vaikea syksy


HIFK oli ehdottomasti alkusyksyn yksi suurimmista pettymyksistä. Maajoukkuetauolle joukkue lähti sijalta 12, joten paljon jää loppukaudelle kirittävää. Ennen maaotteluita HIFK:n peli ajoittain näytti jo hyvältä, ja onnistumisia saatiinkin alle hyökkäyspäässä niin viidellä viittä vastaan, kuin myös heikosti toimineella ylivoimalla, joten varmasti pieniä lukkoja sai Ville Peltosen ryhmä jo auki. Kolme perättäistä voittoakin onnistui HIFK napsimaan, joista kaksi vieraissa, mutta maajoukkuetaukoa edeltävällä kierroksella tuli Porissa Ässiltä kylmää kyytiä varsinkin ottelun alussa, ja patapaidat painelivat 4-2 kotivoittoon. Tuota edeltävänä iltana oli Niilo Halonen nollannut Turussa TPS:n, mutta Porissa tämä joutui pois kentältä vain muutaman minuutin jälkeen.

HIFK:n suurimmat puutteet ovat tällä kaudella olleet hyökkäyspään tehottomuudessa, ja tähän maajoukkuetauon aikana keksittiin lääke nimeltä Kristian Vesalainen. HIFK:n oma kasvatti pelasi alkusyksyn SHL:ää Malmön riveissä, jossa homma ei kuitenkaan lähtenyt toimimaan. Osittain syyttävää sormea voidaan myös osoittaa maalin suulle. Halonen on paikoitellen väläytellyt hyviäkin otteita, mutta suoritusvarmuus ei vain vielä riitä, mutta HIFK:n onneksi Roope Taposen pitäisi olla pelikunnossa.Lukko sarjakärjessä - Hakulisen loukkaantumisen vaikutus?


Lukko pelasi vahvan syksyn, ja raumalaiset lähtevätkin maajoukkuetauon jälkeen kohti joulua Liigan kärkipaikalta, niukalla kahden pisteen erolla Pelicansiin nähden, kun Lukolla on yksi ottelu enemmän pelattuna. Viimeisistä neljästä pelistään Lukko hävisi ennen maaotteluita kaksi, kun sekä KalPa, että Tappara voittivat tämän vähämaalisissa otteluissa maalein 2-0 ja 2-1, tappioiden välissä Lukko kairasi puolestaan voitot Kärpistä (2-1) & Jukureista (2-0), joten niukkamaalisia otteluita tahkosi Lukko ennen taukoa.

Lukko on ansainnut monessakin mielessä paikkansa sarjakärjessä. Viisikkopeli on raumalaisilla ollut hyvällä tasolla, minkä lisäksi ne otteluiden ratkaisevat tekijät, tehokkuus sekä maalivahtipeli ovat toimineet kaikin puolin mainiosti. Myös erikoistilanneosaaminen on Lukolla ollut vahvaa, joten peruspaketti on kaikkiaan Lukolla kunnossa.

Lukko sai valitettavasti maajoukkuetauon mukana jobinpostia, kun koko Liigan pistepörssiä johtava Andrei Hakulinen (21. 8+13) loukkaantui Sveitsi-ottelussa, ja on alustavien tietojen mukaan sivussa useita viikkoja. Hakulinen on ollut selvästi Lukon johtavia pelaajia, joten uusia vastuunkantajia tullaan raumalaisten riveissä kaipaamaan.


Kotijoukkueen sauma iskeä?


HIFK:n peli on koko kauden otannalla ollut huomattavastikin tuloksia parempaa, ja pientä helpotusta oli jo ilmassa ennen maaottelutaukoa. Tässä mielessä tauko ei välttämättä tullut parhaimpaan saumaan, mutta toisaalta joukkue on saanut hioa niitä pelin puutteita, minkä lisäksi odotettavissa on Taposen paluu maalinsuulle, mikä nostaa helsinkiläisten osakkeita huomattavasti. Lukko on vahvan syksyn myötä yksi mestariehdokkaista ehdottomasti, mutta Hakulisen poissaolo saattaa ainakin hetkellisesti olla turhan kova pala raumalaisille, vaikka koskaan yhden pelaajan merkitystä ei liikaa voida korostaa.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

HIFK ML @1.95

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

1.95

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.91

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.9

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.9

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan