Liiga: HPK - Ässät

To 8.12 | klo 18:30 | Liiga | HPK - ÄSSÄT

Kohde sulkeutuu: 08.12.2022 18:30HPK murskasi jumbokamppailussa SaiPan


HPK nappasi keskiviikkona toisen perättäisen voittonsa, kun se haki Lappeenrannasta Liigan jumbokamppailusta kolme pinnaa SaiPan kustannuksella murskalukemin 8-2. Maalipaikkojen valossa oli ottelu selvästi tasaisempi vääntö, mutta todella tehokkaasti viimeisteli Kerho, joka on kuitenkin hieman tehottomuuden kanssa taistellut viime ajat. Avauserässä HPK kuritti kotijoukkuetta jo kolmesti, ja toisessa erässä painettiin lisää kaasua SaiPan kavennusmaalin jälkeen, kun ylivoimalla iskettiin pikatahtia kahdesti, ja erän puolivälin jälkeen onnistuttiin vielä kolme kertaa maalinteossa, eikä SaiPaa auttanut edes maalivahdin vaihto. Taululla lukemat 1-8 toisen erän jälkeen, eikä kolmannen erän pelailu mikään ihmettelyn aihe tuosta johtuen sitten ollutkaan.Pari voittoa alla antaa Kerholle varmasti itseluottamusta, ja tämän ohella muutamassa yksittäisessä ottelussa on saatu maalihanoja paremmin auki. On kuitenkin syytä huomioida, että kahdeksan maalia keskiviikkona oli maalipaikkoihin nähden selvästi liikaa, ja muutenkin hieman varauksella kannattaa suhtauta tuohon murskavoittoon jatkoa ajatellen, sillä SaiPalla tuntuu tällä hetkellä olevan isoja vaikeuksia omassa päässä, joten liikaa ei painoarvoa anneta tuolle voitolle.


Ässät noudattanut tuttua kaavaa


Liigassa yhdeksäntenä oleva Ässät lähtee Hämeenlinnan vierailulle allaan kaksi voittoa edellisestä kolmesta ottelusta, jotka se molemmat otti luonnollisesti kotikentällään. Viime viikolla Ässät juhli siis kotivoittoja ensin SaiPasta tyylikkäästi maalein 5-1, ja lauantaina Satakunnan derbyssä kaatui Lukko jatkoajan jälkeen lukemin 3-2. Välissä oli Sport tyly isäntä patapaidoille, kun tuloksena oli 1-5 tappio. Derbyvoitto Ässille oli takuuvarmasti maistuva ja itseluottamusta antava, sillä liian usein eivät porilaiset ole näissä karkeloissa viime vuosina päässeet juhlimaan.Ässien peli kulkee tällä hetkellä ihan mallikkaasti, ja varsinkin kotijäällä on nähty Karri Kiven ryhmältä vakuuttavia otteita. Maaliodottamienkin valossa on Ässät menestynyt nimenomaan kotonaan tällä kaudella, eikä maalintekokaan liian tehottomaksi ole jäänyt. Ässillä on kuitenkin edelleen liian isoa heittoa koti- ja vieraspelaamisen välillä, sillä reissunpäällä on yhä ollut hankalaa. Viimeisestä kahdeksasta vieraspelistään on Ässät vain yhden voittanut, saalistaen yhteensä viisi pinnaa näistä otteluista. Siinä missä maaleja syntyy hyvään tahtiin kotijäällä, ei vieraissa tahti ole lähimainkaan samanlaista, mutta isoa eroa on jo pelkästään maalipaikkojen luomisessa.

Ässien tuska vieraissa saa jatkoa?


Vaikkakin Ässillä lepoetua on puolellaan, ei sen tähän otteluun pitäisi suosikkina lähteä kertoimien valossa, kun otetaan huomioon sen vaikeudet vieraissa. Ässien peli ei ole millään mittarilla vieraissa ollut sillä tasolla, kuin se kotonaan kykenee pelaamaan, ja tämä on näkynyt vahvasti tuloksissa. Kerholla on ketsuppipullo saatu auki oikein urakalla, ja itseluottamuksen pitäisi olla kohdillaan. Mikäli HPK ei vain yliarvioi itseään SaiPa-voiton jäljiltä, tulee se olemaan vahvoilla tässä kamppailussa.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

HPK ML @2.02

Mr Green - Lue arvostelu

2.02

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.00

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.97

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan