Liiga: HPK - KalPa

Ke 18.1 | klo 18:30 | Liiga | HPK - KALPA

Kohde sulkeutuu: 18.01.2023 18:30HPK pisteputkessa


Liigan pudotuspeleihin janoava HPK löytyy 40:en pelatun ottelun jälkeen sijalta 12. Viime aikainen vire Kerholla on ollut kohtalainen, vaikka voittoprosentti ei liian korkea olekaan ollut. Pinnoja on kuitenkin HPK raapinut viidestä ottelusta peräjälkeen. Kahden ottelun orastava voittoputki päättyi viime kierroksella, kun Vaasan vierailua ei tuonut voittokululle jatkoa, Sportin kairattua viime lauantaina voittomaalikilpailun jälkeen voitto maalein 3-2. Voitot HPK nappasi perjantaina kotonaan Pelicansista (2-0) sekä keskiviikkona vieraissa KooKoosta jatkoajalla lukemin 2-3.Kerho ei pelillisesti ole tällä kaudella kieltämättä oikein säväyttänyt, ja tuloksia tukevat tilastotkin kertoo kohtuullisen rehellisesti sen, että melko lailla oikeilla paikoille HPK sarjataulukossa on. Suurimmat puutteethan HPK:lla on hyökkäyspelissään, sillä maaliodottamissakin ollaan selvästi keskivaiheen alapuolella suhteessa muihin joukkueisiin. Ylivoima on Kerholla ollut Liigan heikointa, 14,17% tehokkuudella. Toisaalta HPK:n vahvin osa-alue on sitten oman maalin varjeleminen, joka tosin on ollut lähinnä maalivahtikaksikko, Sami Rajaniemen ja Daniel Lebedeffin ansiosta hyvällä tasolla.


KalPa palasi voittokantaan Ässien kustannuksella


Kuudetta sijaa hallussaan pitävä KalPa pelasi joulun jälkeen tuloksellisesti vahvasti, mutta kolmen perättäisen voiton jälkeen oli tuloksena tiukat tappiot HIFK:lle (4-5) sekä Lukolle (1-2), vaikka pelitapahtumien valossa varsinkin Lukkoa vastaan olisi jotain ollut otettavissakin. Peli on kuitenkin sillä tasolla tällä hetkellä KalPalla, että voittokantaan palattiin viime perjantaina kotikentällä Ässiä vastaan. KalPa hallitsi peliä käytännössä alusta loppuun, johon osaltaan vaikutti toki kuusi ylivoimatilaisuuttakin. Kaksi ylivoimamaalia iskenyt kotijoukkue otti selvän 4-0 voiton vieraistaan.KalPa on pelillisesti ollut erittäin vahva kotikaukalossaan, ja Kuopiossa onkin jälki ollut selvästi enemmän pelitapahtumia mukailevampaa, kuin vieraissa. Vieraspeleissä on KalPa ollut melko tehoton. Maalipaikkoja KalPa kykenee vieraissakin rakentelemaan ihan riittävästi, mutta osumatarkkuudessa on ajoittain ollut paljonkin parannettavaa. Toisaalta KalPa on kokonaisuudessaankin ollut vieraissa vähämaalisempi, kuin kotonaan, sillä omissakaan ei ole kolissut kovinkaan paljoa. KalPan maalikeskiarvo kotiotteluissa on ollut 5,5, kun vieraissa vastaava on jäänyt lukemiin 3,9.

Vähämaalista taistelua luvassa?


Ennakko-odotukset lupailee melko vähämaalista taistelua Kerhon & KalPan ottelusta. Jos on KalPa ollut vieraissa Liigan vähämaalisin joukkue, niin sama pätee HPK:n kohdalla mitä tulee kotipeleihin, sillä Kerhon kotipeleissä maalikeskiarvo on 3,95. Maaliodottama ennakkoon jääkin melko alhaisiin lukemiin, ja hyvinkin tasaista kamppailua tästä voidaan odottaa. 1X2-kertoimista ilmaa löytyy HPK:n puolelta, joten kotijoukkuetta voi lapulle harkita. Tämän lisäksi matalat maalimäärät on oikein hyvä pelivalinta.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Alle 4,5 maalia (60min) @1.97

Huti
iBet - Lue arvostelu

1.97

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.92

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.87

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.87

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan