Liiga: Ilves - KalPa

Ti 29.11.2022 | 18:30 | Liiga | ILVES - KALPA

Kohde sulkeutuu: 29.11.2022 18:30
Liigassa kohtaavat toisensa top4-joukkueista Ilves ja KalPa Nokia Arenalla tiistaina kello 18:30.

Ilves murjoi SaiPan kaikkien neljän kentällisen voimin


Antti Pennasen luotsaama Ilves on tällä hetkellä Liigassa kolmantena kerättyään 23 ottelusta 45 pistettä maalisuhteella 77-54.

Tupsukorvat ovat kaksi ottelua enemmän pelanneesta Liigan kärkikaksikosta TPS:stä ja Pelicansista kolme ja kaksi pistettä perässä. Neljäntenä oleva illan vastustaja KalPa on myös pelannut Ilvestä kaksi peliä enemmän ja on sitä puolestaan yhden pisteen jäljessä.

Keskellä hurjaa ottelutahtia oleva Ilves pelaa tänään kolmannen pelinsä viiden päivän aikana kotonaan Nokia Arenalla, missä se löi edellisessä pelissään liigajumbo SaiPan 8-1 (1-0, 5-1, 2-0) sunnuntaina. Ilves pelaa yhden välipäivän jälkeen vielä peräkkäisinä päivinä Kerhon ja Lukon vieraina Pohjantähti Areenassa ja Kivikylän Areenassa. Noiden ottelujen jälkeen se on pelannut viisi peliä kahdeksan päivän aikana!

SaiPaa vastaan Ilveksen kaikki neljä kentällistä onnistuivat maalinteossa jokaisen kentän iskiessä kaksi maalia! Tupsukorvilta löytyi kaksi kolmen tehopisteen miestä toisen kärkiketjun laitureista Henrik Haapalan rohmuttua maalin lisäksi kaksi syöttöpistettä sekä nelosen laitureista Panu Miehon annettua kolme maalisyöttöä. Näiden veijareiden ohella Ilveksestä löytyi kuusi kahden tehopisteen kiekkoniiloa ykkösnyrkin Eemeli Suomen, kolmosvitjan Matias Mäntykiven ja Tommi Tikan sekä neloskentän Santeri Virtasen viimeistelyä maalin ja annettua yhden maalisyötön. Edellämainitun nelikon lisäksi puolustajista ykköspakkiparin Jyrki Jokipakka sekä kolmospakkiparin Leo Lööf antoivat kaksi maalisyöttöä.

Ilveksen kaksi tehokkainta kiekkoniiloa, Suomi (19. 8+18=26) ja Joona Ikonen (23. 14+10=24) ovat Liigan pistepörssin kärjessä ja kolmantena. Lisäksi Petri Kontiola (22. 6+12=18) ja Les Lancaster (23. 6+12=18) ovat jaetulla 13.nnella sijalla!

Ilves kohtaa seuraavaksi Kerhon Pohjantähti Areenassa yhden välipäivän jälkeen keskiviikkona ja heti seuraavana päivänä Lukon Kivikylän Areenassa!
KalPa jatkoi pisteputkeaan


Tommi Miettisen luotsaama KalPa on tällä hetkellä Liigassa neljäntenä kerättyään 25 ottelusta 44 pistettä maalisuhteella 67-52. Viidentenä oleva Kärpät on jäänyt savolaisista jo kolmen pisteen päähän. Oululaisista pisteen perässä luisteleva Tappara on pelannut kolme ottelua sitä vähemmän.

KalPa on napsinut pisteitä kolmesti peräkkäin kahdesta voitosta sekä yhdestä tappiosta jatkoilla. Viimeksi kaatui KalPan käsittelyssä Ässät 3-2 (1-0, 1-0, 1-2) Olvi Areenassa viime lauantaina.

Savolaiset livahtivat Severi Immosen ja Max Görtzin osumien turvin kahden maalin karkumatkalle kahden erän jälkeen, mutta Ässät nousi Derek Barachin ylivoimaosuman ja Jesse Joensuun tasakentin tekemän maalin turvin tasoihin. Aapeli Räsänen iski kuitenkin KalPalle voittomaalin ylivoimalla pelin viimeistä edellisellä minuutilla! Juha Jatkola KalPa-maalissa torjui 27/29 kiekkoa, Rasmus Korhonen Ässien maalissa 26/29 lättyä parikymppisten maalivaihtien välisessä taistossa.
KalPan tehokurkoja ovat tällä kaudella olleet Liigan pistepörssin seitsemännellä sijalla oleva Räsänen (24. 8+12=20) ja kymmenentenä oleva Jaakko Rissanen (24. 5+14=19) sekä Juuso Mäenpää (25. 7+6=13).

KalPa on tositoimissa jälleen perjantaina ja lauantaina, jolloin se kohtaa ensin TPS:n kotonaan Olvi Areenassa ja sitten Kerhon heti seuraavana päivänä Pohjantähti Areenassa!
Molemmat onnistuvat vähintään kahdesti maalinteossa


Kaksikko on kohdannut toisensa kertaalleen tällä kaudella, kun KalPa jyräsi Ilveksen 11 maalin illassa 7-4 Olvi Areenassa. KalPan kärkisentteri
Räsänen iski hattutempun ohessa kaikkiaan viisi tehopistettä(!)

Viime kaudella viidestä kohtaamisesta KalPa vei voitoin kolme kertaa. Kuudesta viimeisimmästä kohtaamisesta ainoastaan ensimmäisessä pelissä eivät molemmat joukkueet ole onnistuneet maalinteossa vähintään kahdesti.

100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Molemmat joukkueet tekevät vähintään 2 maalia (60 min) @1.88

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

1.88

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.8

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.78

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä