Liiga: Ilves - Sport

La 19.11 | klo 17:00 | Liiga | ILVES - SPORT

Kohde sulkeutuu: 19.11.2022 17:00Ilves päätti vieraskiertueensa voittoputkeen


Liigassa sijalla neljä oleva Ilves pääsee vihdoin lauantaina tositoimiin kahden viikon tauon jälkeen, kun se kohtaa Nokia Areenalla kahdesti jo tällä viikolla pelanneen Sportin, joten pelituntuma on taatusti vaasalaisilla parempi. Ilveksellä on ollut omat vaikeutensa Antti Pennasen tartuttua ruoriin, ja CHL mukaan lukien, koki Ilves lokakuun aikana viiden ottelun tappioputken. Seitsemän ottelun vieraskiertueensa aikana Ilves kuitenkin paransi juoksuaan, ja tuo päätettiin kolmeen perättäiseen voittoon, ja kaikkiaan viidestä viimeisestä ottelustaan Ilves voitti neljä.Eihän Ilveksen peli viisikkotasolla ole millään mittarilla ollut Liigan kärkitasoa, ja ajoittain melko hakemista on tupsukorvien pelaaminen ollut, eikä Pennasen sisääntulo mitenkään kivuttomasti ole missään nimessä Ilveksen penkin taakse sujunut. Se missä Ilves on kuitenkin omaa tasoaan, on hyökkäyspelin tehokkuus, ja kovimmalla prosentilla Ilves maaleja takoo viidellä viittä vastaan, eikä tämä jää vain tähän, sillä myös ylivoimalla (25%) on Ilves ollut sarjan tehokkain ryhmä.


Sportilla kulkee


Sport on päässyt maajoukkuetauon jälkeen kunnolla käsiksi pelituntumaan, sillä lauantain ottelu on sille jo kauden kolmas. Kaksi viikon ensimmäistä ottelua kartutti Sportin pistetiliä täydellä pistepotilla, kun keskiviikkona Lahdessa kaatui Pelicans maalein 3-2, ja perjantaina Vaasassa SaiPa lukemin 6-2. Kyseessä on ensimmäinen kerta tällä kaudella, kun Sport on onnistunut kaksi perättäistä voittoa ottamaan. Perjantaina Sport viimeisteli erittäin tehokkaasti, ja tämä lähettikin jo avauserässä hyvissä ajoin Niclas Westerholmin pois maalilta kahden melko heppoisen maalin jälkeen. Toisessa erässä SaiPa ehti jo hetkellisesti rinnalle, mutta Sport vastasi tähän nopeasi kahdella maalilla, ja päätöserässä kotijoukkue iski vielä kahdesti, vaikka SaiPa viimeistä erää hallitsikin vahvasti. Ruotsalaisten tähdittämä ykkösvitja oli jälleen kerran isossa roolissa, mutta nyt apuja tuli muiltakin, joskin ulkomaalaisosasto vastasi taas isosta osasta tehoja, sillä vain kaksi suomalaista pääsi tehoille.Sportilla on pelinsä puolesta kaikki eväät tehdä nousua sarjataulukossa, sillä viisikkopeli on kuitenkin isossa kuvassa vaasalaisilla oikeasti ihan kelvollista. Hyökkäyspäässä pitää vain jatkossakin löytyä tehoja enemmän, ja myös maalivahtipeliltä vaaditaan tasaisempia ja varmempia otteita. Ylivoimalla ollaan Sportilta nähty pieniä askeleita eteenpäin, mutta edelleen erikoistilannepelaaminen on ollut Sportin pelissä heikoin osa-alue.

Ilveksellä riittää virtaa


Ilvekseltä on sivussa Petri Kontiola, mutta muuten pahoja poissaoloja ei kotijoukkueella ole. Virtaa Ilveksellä varmasti riittää tauon jälkeen, ja vaikka pelituntuma Sportilla parempi onkin, en näe tämän suhteen kovin isoja eroja voimasuhteissa. Ilves on Sportia edellä viimeistelytehokkuudessa niin viidellä viittä vastaan, kuin myös ylivoimapelissä, minkä lisäksi maalivahtivalinnat puoltaa kotijoukkueen menestystä. Ilveksen maalilla aloittaa Marek Langhammer, joka on pelannut huomattavasti paremmin, kuin Ilveksen toinen kassari Jakub Malek. Sportilla tilanne on taas päinvastainen, kun Niko Hovinen hyppää maalinsuulle, ja Rasmus Reijola availee luukkua. Mikäli Ilves vain ottelun alusta selviää kuivin jaloin, lienee se lauantaina vahvoilla Nokia Areenalla, jonne se pitkän tauon jälkeen pääsee kotiyleisönsä eteen pelaamaan.

100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Ilves -1 (60min) @1.9

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

1.9

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.9

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.9

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.84

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan