Liiga: Jukurit - KalPa

La 19.11 | klo 17:00 | Liiga | JUKURIT - KALPA

Kohde sulkeutuu: 19.11.2022 17:00Jukurit toiseen perättäiseen voittoon


Jukurit nappasi perjantain kierroksella toisen perättäisen voittonsa Liigajäillä, kun Lahdessa kaatui sarjakakkonen Pelicans maalein 5-2. Avauserä mentiin vielä kohtalaisen tasaisissa merkeissä, mutta maalinteossa onnistui useammin Jukurit, joka vei ensimmäisen 20-minuuttisen lukemin 3-1. Toisessa erässä Pelicans painoi kovaa päälle, Jukurien ottaessa vastaan lahtelaisten vyörytyksiä. Hyvin vieraiden maalilla esiintynyt Frans Tuohimaa kuitenkin kesti ja koppasi toisessa erässä 17 kertaa kiekon suojuksiinsa, kun samaan aikaan virkaveli Jasper Patrikaiselle torjuntoja kertyi vain kolme. Päätöserän alkuun Jukurit jatkoi tehokasta viimeistelyään, ja se karkasi jo 5-1 johtoon, ja homma oli melko lailla taputeltu.Jukurit on ollut ihan hyvässä vireessä viime kierroksilla. Liigajäillä voittoja on napsittu viisi viimeisestä seitsemästä ottelusta, ja hyökkäyspelikin on ollut isossa kuvassa tehokasta, vaikka kahdessa ottelussa maaleitta Jukurit jäikin. Näiden nolla-otteluiden jälkeen on maaleja syntynyt kuitenkin kahteen otteluun yhteensä 10 kappaletta, vaikka maalipaikkojen valossa ollaankin alakynteen jääty. Melko laajalla rintamalla kykenee Jukurit operoimaan, eikä sieltä oikein yksikään nimi ole noussut selvästi ylitse muiden. Jukureilta kahdeksan pelaajaa on päässyt yhdeksän pisteen rajapyykkiin.


KalPa törmäsi Vehviläiseen


KalPan kahden ottelun voittoputki törmäsi perjantaina Kuopiossa seinään nimeltä Veini Vehviläinen, joka avitti torjunnoillaan JYPin kauden ensimmäiseen voittoon Järvi-Suomen derbyissä. Kauden avauspelinsä JYP-paidassa pelannut Vehviläinen torjui ottelussa kaiken kaikkiaan 38 kertaa, ja varsinkin otteluna avauspuoliskolla Vehviläinen venyi muutamaan näyttävään torjuntaan KalPan huippupaikoissa. KalPa oli JYP-ottelua edeltävillä kierroksilla ollut tehokas viimeistelyssä, mutta perjantaina maalinteko oli karvasta kalkkia, eikä kärsivällisyys loppuun asti meinannut riittää. KalPan maalilla pelannut Matej Machovksy torjui ottelussa vai 15 kertaa, joten ei pystynyt tshekkivahti nostamaan tasoaan nähdystä.Isossa kuvassa perjantain kamppailu ei mitään negatiivisa piirteitä KalPan peliin tuonut, sillä otteissa oli kuitenkin paljon hyvääkin. Tuollaisessa pelillä joukkueella on mahdollisuuksia voittaa joka ilta, sillä hallinta oli vahvasti kuitenkin KalPalla. KalPa on saanut myös tekemistään vieraissa hieman parempaan suuntaan. Kauden kolme ensimmäistä vieraspeliään se hävisi, mutta seitsemästä viimeisestä vieraspelistään on jo neljä voittanut, ja kolmesta viimeisestä on kaikista napattu sarjapisteitä, yhteensä seitsemän. Lauantaina KalPan kokoonpanoon tekee paluun pelikieltona kärsinyt puolustaja Colby Sissons, ja etenkin ylivoimalle kanukki tuo mukanaan lisäpelotetta.

Maalit kortilla?


Jukurit lähtee papereissani hienoisena suosikkina otteluun, mutta KalPa tulee olemaan varmasti nälkäinen perjantain jäljiltä, joten hereillä pitää kotijoukkueen olla. Vedonlyönnillisesti mielenkiinto kohdistetaan mataliin maalimääriin. Kumpikin joukkue vaihtanee eiliseen peilaten maalivahtiaan, jolloin Jukureilla maalilla nähtäisiin Karolus Kaarlehto ja KalPan maalilla Juha Jatkola, jotka ovat kumpikin esiintynyt varsin varmasti tällä kaudella, ja nämä valinnat madaltavat maaliodottamaa melko paljon. Lisäksi KalPan peli ei kuitenkaan vieraissa ole ollut yhtä laadukasta kuin kotona, ja varsinkin hyökkäyspelaaminen on reissunpäällä ollut vaikeampaa. Jukuritkin on hieman ylitehokkaasti viimeistellyt viime otteluissa, eikä tämäkään jatkuvaa tule olemaan.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Alle 4,5 maalia (60min) @2.1

Huti
STS Bet - Lue arvostelu

2.1

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

2.1

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.07

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.05

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan