Liiga: Jukurit - Pelicans

To 29.09.2022 | 18:30 | Liiga | JUKURIT - PELICANS

Kohde sulkeutuu: 29.09.2022 18:30Liigassa kohtaavat toisensa Jukurit ja Pelicans Ikioma Areenassa torstaina kello 18:30.

Jukureille jo kolmas voitto neljään peliin!


Olli Jokisen luotsaama Liigassa yhdeksäntenä oleva Jukurit otti kolmannen voittonsa neljään viime peliin kaadettuaan Kerhon 3-2 (2-0, 1-2, 0-0) Pohjantähti Areenassa edellisessä ottelussaan tiistaina.

Seitsemästä pelistä yhdeksän pistettä kerännyt Jukurit siirtyi Joni Jurmon kauden avausmaalilla seitsemännellä minuutilla 1-0 vierasjohtoon Jesper Piitulaisen ja Miikka Pitkäsen syötöistä. Tasan neljä minuuttia myöhemmin vieraat johtivat jo 2-0 Niko Huuhtasen iskiessä kauden toisella osumallaan Jukurit ylivoimalla kahden maalin karkumatkalle Otto Mäkisen ja Linus Nässenin syötöistä.

Toisessa erässä Kerho nousi Jere Jokisen ja Artturi Toivolan osumilla kahden maalin takaa tasoihin kolmessa ja puolessa minuutissa erän puolivälikrouvin molemminpuolin. Pekka Jormakka onnistui kuitenkin voittomaaliksi jääneellä osumallaan johdattamaan vieraat 3-2 voittoon jo kauden neljännellä maalillaan! Juhamatti Aaltonen sekä Oliver Joakim Larsen saivat maaliin syöttöpisteet. Jukurien kipparille Aaltoselle tehopiste oli jo seitsemäs (4+3) yhtä moneen peliin! Päätöserä jäi maalittomaksi.

Jukurit kohtaa seuraavaksi Sportin kotiluolassaan Ikioma Areenassa lauantaina!


Pelicansilla kulkee kotona, vieraissa taas ei - Pelsuille niukka vierastappio Turussa


Tommi Niemelän luotsaama Liigassa kymmenentenä oleva Pelicans on kerännyt kuudesta ottelustaan yhdeksän pistettä yhteismaalein 14-11.

Pistepussiin ei viimeksi täydennystä tullut, vaikka TPS:lle hyvin kampoihin pistettiinkin Gatorade Centerissä, missä isäntien voittolukemiksi kirjattiin 2-1 (1-0, 0-1, 1-0) tiistaina. Pelsut ovat hävinneet kaikki kolme reissupeliään (Kärpät 2-3ja, Lukko 1-2, TPS 1-2) sekä vastaavasti voittaneet kaikki kolme kotipeliään (KalPa 3-2, SaiPa 2-1vl, Ilves 5-1).

Turussa maalinteon aloitti isäntäjoukkue, kun Kalle Väisänen siirsi Tyler Steenbergenin ja Valtteri Pullin syötöstä TPS:n 1-0 johtoon kauden avausmaalillaan erän 13.minuutilla.

Pelicansin toista kärkiketjua johtava Joni Ikonen toi vieraat tasoihin jo kauden viidennellä maalillaan, kun toista erää oli pelattu 18.minuuttia. Aatu Jämsen ja Saku Salminen kirjasivat osumasta syöttöpisteet plakkariinsa. Salminen laukoi viivalta, Jämsen ohjasi sen maalilla toisella tolpalla nököttäneelle Ikoselle, jolla oli helppo työ lapioida irtopala tyhjiin!

Päätöserässä turkulaisten toisen kärkiketjun laitureista Lauri Korpikoski pääsi iskemään voittomaalin Jonne Tammelan syötöstä erän yhdeksännellä minuutilla.

Kahden vahvasti puolustaneen joukkueen suurimpia sankareita löytyi molempien maalitolppien välistä, missä isännistä Lassi Lehtinen ja vieraista Jasper Patrikainen pitivät torjunnoillaan huolen, että maaliluvut pysyisivät kohtuullisina.

Pussileukojen pakkiosastolta ovat edelleen sivussa Peter Andersson, Matias Rajaniemi, Toni Utunen ja Aleksi Varttinen. New Jersey Devilsin leirillä on puolestaan näyttöjä antamassa Topias Vilen.

Pelicans isännöi vielä tällä viikolla Tapparaa, minkä se kohtaa Isku Areenassa lauantaina!
Löytyykö viisasten kivi maalimääristä?


Jos alkukauden tuloksista on mitään ennustettavissa korjaa Jukurit tästä kamppailusta hedelmät. Jos taas tuijottaa viimekautisiin tuloksiin, missä molemmat joukkueet kaatoivat toisensa kahdesti vierasjäillä menee ennustaminen jo hankalammaksi. Varsinkin kun kumpikin voitti pre-seasonilla toisensa kotipeleissään!

Kun sen sijaan viilataan arvio maalimääristä, missä Jukureiden peleissä on tällä kaudella nähty neljä kertaa seitsemästä molemmilla joukkueilla kaksi tehtyä maalia yhdessä ottelussa on tuo vastaava sattunut taas Pelicansilla vain kahdesti kuudessa pelissä. Jälkimmäinen on toistunut myös tämän kaksikon kuudessa aiemmassa kohtaamisessa. Summarumiksi saadaan peräti 59% (1,69) toteutuma sille, ettei molemmat joukkueet tee tänään vähintään kahta maalia varsinaisella peliajalla Mikkelissä!


Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

Molemmat joukkueet eivät tee vähintään kahta maalia (60 min) @1.72

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

1.72

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.72

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.66

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä