Liiga: JYP - HPK

La 19.11 | klo 17:00 | Liiga | JYP - HPK

Kohde sulkeutuu: 19.11.2022 17:00JYP katkaisi tappiputkensa


JYP sai katkaistua perjantaina neljän ottelun mittaisen tappioputkensa, kun Kuopiossa kaatui KalPa maalein 4-1. Voitto oli samalla kauden ensimmäinen kolmannesta Järvi-Suomen derbystä. Perjantaina pelitapahtumia hallitsi varsinkin ensimmäiset puoli tuntia vahvasti KalPa, mutta JYP viimeisteli tehokkaasti, minkä lisäksi ensimmäisen ottelunsa paluun jälkeen maalilla pelannut Veini Vehviläinen venyi muutamaan isoon torjuntaan, ja koko ottelussa Vehviläiselle torjuntoja kirjattiin 38, kun toisessa päässä virkaveli Matej Machovsky torjui vain 15 kertaa. Sikäli ottelu oli peilikuva JYPin keskiviikkoisesta kotiottelusta Ässiä vastaan, jolloin JYP taas hallitsi kenttätapahtumia, mutta Ässät viimeisteli maalit ja vei voiton.JYP on kotonaan pelannut maaliodottamien valossa varsin viihdyttävää peliä, ja hyökkäyspelillisesti joukkue on Jyväskylässä esittänyt hyviä otteita, sillä maalipaikkoja JYP osaa luoda, ajoittain todella runsaastikin. Maalinteko on kuitenkin paikoitellen tökkinyt pahastikin kotona nimenomaan, sillä vieraissa on JYP onnistunut hyökkäyspäässä melko selvästikin tehokkaammin viimeistelemään. Eväät on kuitenkin olemassa hyviin tuloksiin, mikä on tärkeä asia, ja ainakin hetkellisesti vaikuttaisi nyt myös maalivahtipeli olevan kunnossa Vehviläisen paluun myötä, jolla paluuottelu ei paljoa paremmin olisi voinut mennä. Vehviläinen aloittaa maalilla myös lauantaina.

Kerholla vaikeaa


Hyvän alkusyksyn pelannut HPK on kyntänyt pahasti jo pidemmän aikaa. Tällä hetkellä Kerho seilaa neljän ottelun tappioputkessa, ja viimeisestä 10:stä ottelusta on tarttunut vain yksi voitto. Toki pisteitä on tullut edelleen, sillä kolmesta viimeisestäkin pelistä on jokaisesta lohjennut piste mukaan. Perjantaina HPK hävisi kotonaan TPS:lle voittomaalikilpailun jälkeen lukemin 1-2. Pelitilanteiden valossa TPS olisi voinut hyvinkin voinut voittaa kamppailun jo varsinaisella peliajalla, sillä maalipaikoissa TPS oli edellä.

Marginaaleiltaan tasaisia otteluita HPK on edelleen pelannut. Viimeisestä 10:stä ottelusta on seitsemän päättynyt maalin erolla vastustajien hyväksi, joten tuloksessa pystyy Kerho kuitenkin roikkumaan mukana lähestulkoon ottelusta toiseen. Maalinteko on ollut hämeenlinnalaisille ollut kuitenkin todella vaikeaa, sillä ainoastaan 14 maalia on HPK onnistunut tekemään edelliseen 10:een otteluun, kun ensimmäiseen 11:een otteluun täysosumia syntyi 31 kappaletta, joten tahti on melkoisesti hiipunut. HPK ei myöskään viisikkopelin osalta ole kärkiryhmään lukeutunut, sillä suhteessa omiin laukausmääriin, on Kerho joutunut ottamaan melko runsaasti vastustajien hyökkäyksiä ja laukauksia vastaan. HPK:n selvästi onnistunein osa-alue on ollut maalivahtiosasto.


JYPillä mennään


Vaikka JYPin pelillinen esitys perjantaina ei kaksinen ollutkaan, on tuosta erittäin hyvä jatkaa eteenpäin. Alakertaan tuli varmasti itseluottamusta Vehviläinen onnistuneen paluun myötä, minkä lisäksi onnistumisia saatiin tehokkaasti hyökkäyspäässä, mikä ei selviö JYPille kuitenkaan ole ollut. Mikäli JYP pystyy lauantaina pelaamaan yhtä vahvasti, kuin kotipeleissään isossa kuvassa, tulee kotijoukkue olemaan kova pala heikkovireiselle vierailijalle, jolle maalinteko on jo pitkän aikaa ollut tervanjuontia. HPK:n kohdalla ollaan kuitenkin sen verran varovaisia, että lapulle laitetaan JYPin lopullista voittoa, sillä kuten todettua, pelaa Kerho todella pienimarginaalisia otteluita.


Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

JYP ML @1.74

Osuma
Mobilebet - Lue arvostelu

1.74

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.71

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.7

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.67

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.67

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan