Liiga: JYP - Lukko

Pe 20.1 | klo 18:30 | Liiga | JYP - LUKKO

Kohde sulkeutuu: 20.01.2023 18:30JYP tärkeään voittoon HIFK:sta


Pudotuspelipaikoista taisteleva, sijalla 13 oleva JYP, nappasi keskiviikko-illassa tärkeän jatkoaikavoiton HIFK:sta maalein. Niin ikään kymppisakin tuntumassa majaileva HIFK meni toisessa erässä alivoimamaalillaan 1-0 johtoon, mutta päätöserässä JYP pelasi vahvasti, ja vain runsas minuutti ennen päätössummeria Reid Gardiner iski pelin tasoihin. Jatkoajalla JYP hallitsi pelivälinettä, eikä tuota ehditty pelata kuin reilun minuutin verran, ja sama mies vastasi ottelun voittomaalista. Kokonaisuudessaan peli oli melko tasainen, HIFK:n oltua ottelun alussa hienoisesti niskan päällä, mutta loppua kohden JYP oli selvästi paremmin pelin sisällä, joten ehdottomasti plus-merkkinen esitys JYPiltä nähtiin, kun huomioidaan HIFK:n viime aikainen vire.JYPin pelilliset otteet eivät välttämättä parasta luokkaa ole olleet, mutta löytyy tekemisestä hyviäkin asioita. Joukkue kuitenkin viimeistelee melko tehokkaasti paikoistaan, ja tämän kohdalla on huomioitava etenkin kotipelien onnistumisprosentti, joka on varsinkin viime aikoina ollut kovissa lukemissa. Maalipaikkojahan JYP melko paljon antaa vastustajilleen, ja omissakin kolisee ajoittain siihen tahtiin, mutta hyvä maalivahtipeli Veini Vehviläisen toimesta antaa kuitenkin mahdollisuuden taistella voitoista.


Sarjakärjellä ollut vieraissa haasteita


Sarjakärki Lukko otti keskiviikkona jo 10:en perättäisen kotivoittonsa, kun se kaatoi vierailija Pelicansin niukasti lukemin 2-1. Kohtalaisen tasainen kamppailu ratkesi käytännössä erikoistilanteisiin, Lukon maalattua kertaalleen sekä ylivoimalla, että alivoimalla, ja viimeisenä lukkona Artyom Zagidulin koppasi Pelicansin 20:stä laukauksesta 19 kiinni. Voitto oli kaiken kaikkiaan Lukolla yhdeksäs viimeiseen 11:een otteluun, joten kova on meno kärjessä viilettävällä Lukolla.Tätä ottelu lähestyttäessä huomio kiinnittyy Lukon pienoisiin ongelmiin vieraskaukaloissa. Vaikka koko kauden otannalla onkin Lukko ollut Liigan neljänneksi paras vierasjoukkue, on viime aikoina kieltämättä ollut vaikeampaa. Kuudesta edellisestä vieraspelistään on Lukko voittanut vain kaksi, kun SaiPa kaatui viime lauantaina Lappeenrannassa maalein 5-3, ja joulukuun puolivälissä HIFK Helsingissä lukemin 4-1. Lukon maalinteon tehokkuus putoaa melko roimasti, kun hypätään vierasaskiin, minkä lisäksi omissakin on kolissut reippaaseen tahtiin varsinkin viime kierroksilla. Kuuteen edelliseen vieraspeliin on Lukon verkkoon isketty maaleja 21 kappaletta, joten tämänkin kanssa on tekemistä riittänyt.

JYPillä saumat haavoittaa sarjakärkeä


Melko pitkälti tasabookiksi on ottelu asettunut voimasuhteiltaan bookkereiden toimesta, ja realistinen asetelma tämä onkin. JYP pelaa kotonaan tehokkaasti, ja tänään se kokoonpanoonsa takaisin Juuso Puustisen, joten tulosrintamalle saadaan lisää tulivoimaa. Lukolla on ollut varsinkin omassa päässä vaikeuksia vieraissa viime aikoina, eikä mielestämme tänään maalilla aloittava Samuel Jukuri juurikaan vieraiden iskukykyä kohota. Perusasioissa Lukko on JYPiä edellä, mutta kotijoukkueella on kaikki mahdollisuudet jatkaa tehokasta hyökkäyspeliään sarjakärkeä vastaan.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

JYP yli 2,5 maalia (60min) @2.00

Huti
Fezbet - Lue arvostelu

2.00

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.96

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.95

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.95

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.91

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan