Liiga: JYP - TPS

Liiga | JYP - TPS | 18:30 | 21.09.2022
Kohde sulkeutuu: 21.09.2022 18:30
Sekä JYPillä, että TPS:llä on kasvojenpesulle tarvetta viime lauantaisen esitysten jälkeen. Nälkää luulisi riittävän viikon avauskamppailuun, ja virtaa saattaa hyvinkin vielä näin alkukaudesta löytyä järkeä enemmän.
JYPillä kaksijakoinen avausviiko


JYPin Liigakauden avausviikko sujui kaksijakoisissa tunnelmissa. Kolmesta ottelusta saldoksi jäi kolme pinnaa plakkariin. Perjantain kotiottelussa JYP oli hyvällä ja ennen kaikkea tehokkaalla peli-ilmeellä liikkeellä, kun Lukko kaatui lukemin 5-2. Kahdessa vieraspelissä olikin sitten selvästi tahmeampaa. Keskiviikkona Vaasassa Sport oli JYPiä paljon valmiimpi otteluun, ja otti ansaitusti 3-1 kotivoiton vieraistaan. Lauantaina voitto-ottelun jälkeen jäi JYP puolestaan Porissa Ässien jalkoihin tylysti 0-5, eikä tappiota paljoa tarvinnut jossitella.Vielä on toki liian aikaista vetää oikeastaan minkäänlaisia johtopäätöksiä joukkueiden pelistä, mutta selvää on se, että viime kauden sukelluksen jälkeen kovin satsauksin tähän sesonkiin lähteneeltä JYPiltä odotetaan hyviä asioita. Kokoonpanosta löytyy tälle tasolle runsaasti taitoa ja kokemusta sekä nuorta lahjakkuutta sopivassa mittasuhteessa.

TPS JYPin tavoin yhteen voittoon avausviikolla


Kahtena edelliskeväänä hopealle jätetty TPS nappasi avausviikon kolmesta ottelustaan JYPin tavoin kolme pistettä. Liigan avauskierroksella viime tiistaina, kevään finaalijoukkueiden kohdattua Nokia Areenalla, otti Tappara 3-1 kotivoiton, tämän ratkottua kamppailu päätöserässä kahdella osumalla. Perjantaina Turussa TPS tehoili ykkösvitjansa johdolla Ässät nurin lukemin 7-2. Lauantaina ei TPS ollut valmiina Raumalla Lukkoa vastaan käydyssä ottelussa, ja kotijoukkue marssi lopulta 6-0 voittoon iskettyään kaksi maalia jokaiseen erään.TPS:ltä löytyy niin ikään taitavia yksilöitä, kokeneita maailmaa nähneitä pelureita sekä erittäin lahjakkaita tulevaisuuden nimiä. Osa ykköskorin miehistä onkin jo osaamistaan väläytellyt, mutta mm. yhä kiikareilla painavilta Teemu Kivihalmeelta sekä CHL:ssä onnistuneelta Kai Kantolalta odotetaan enemmän.

Kummallakin kasvojenpesupaikka


Kummallakin joukkueella on edessään kasvojenpesupaikka viime viikon, ja etenkin lauantain jäljiltä. Molemmat ovat näyttäneet, että homma saadaan toimimaan hyökkäyssuuntaan, mutta oman pään pelaamisessa riittää vielä parannettavaa, mikä ei niin ihmeellistä näin alkukaudesta välttämättä olekaan. Molemmat tullee otteluun todella nälkäisenä, ja vaikka puolustuspeli halutaan takuulla kuntoon, en usko, että tässä liikaa ruvetaan himmailemaan vauhdin kanssa.


Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

Molemmat joukkueet tekee vähintään 2 maalia (60min) @1.83

Huti
Mobilebet - Lue arvostelu

1.83

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.83

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.77

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.74

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan