Liiga: KalPa - Pelicans

La 21.1 | klo 17:00 | Liiga | KALPA - PELICANS

Kohde sulkeutuu: 21.01.2023 17:00KalPa kotonaan vahvoilla


Liigassa viidennellä sijalla majaansa pitävä KalPa on pelannut viidestä edellisestä ottelustaan neljä vieraissa, ja näistä on saldona kaksi voittoa sekä kolme tappiota. Tällä viikolla KalPa on kohdannut keskiviikkona HPK:n Hämeenlinnassa ja torstain Ilveksen Nokia-Areenalla. HPK:n kyydistä KalPa putosi toisessa erässä Kerhon paineltua lopulta selvään 6-2 voittoon, mutta torstaina taistelu-ilme puri, ja tuloksena oli maukas 1-0 vierasvoitto Ilveksestä. Puolustusasemissa KalPa suurimman ajan ottelusta oli, mutta hyvän alivoiman lisäksi pelin parasta antia oli KalPa-debyyttinsä maalilla tehneen Eetu Randelinin nollapeli, joka heltisi 32:lla torjunnalla.KalPan peli ei vieraissa kokonaisuudessaan yllä sille tasolle, mitä siltä kotona nähdään. Kotikaukalossaan KalPa pelaa erittäin aktiivista kiekollista peliä, mikä tuottaa runsaasti maalipaikkoja, ja kotikentällään KalPa paikkansakin käyttää selvästi tehokkaammin, kuin vieraissa. Tosin kuten on aiemminkin tullut todettua, niin kotonaan KalPa myös päästää omiin vastustajien maalipaikkoihin nähden liikaa maaleja, joten parannettavaakin löytyy.


Pelicans katkaisi tappioputkensa


KalPan edellä neljäntenä oleva Pelicans sai perjantaina katkaistua neljän ottelun tappioputkensa, kun KooKoo kaatui Isku Areenalla lukemin 3-1 kolmosketjun teho-illan myötä. Avauserä oli vielä hienoisesti Pelicansin hallintaa, mutta kaksi jälkimmäistä erää mentiin aavistuksen verran KooKoon tahtiin, mutta kotijoukkueen tehomiehinä häärineet Joni Ikonen (1+1) sekä Otto Kivenmäki (1+1), takasivat voiton yhdessä ottelun ykköstähdeksi valitun Jasper Patrikaisen kanssa, joka torjui ottelussa 27 kertaa. Voitto oli Pelicansin viimeiseen 10:een otteluun vasta neljäs.Pelicans ei juurikaan ole kunnioittanut niin sanottuja edistyneempiä tilastoja, sillä monellakin mittarilla katsottuna joukkueen ei pitäisi olla näin ylhäällä sarjataulukossa. Varsinkin viime aikoina on Pelicansin hyökkäyspeli ollut hyvinkin vaatimatonta, ja etenkin vieraissa on ollut suuria vaikeuksia luoda maalipaikkoja riittäviä määriä, jotta voitoista pystyttäisiin kamppailemaan. Kotonaan Pelicans ei vielä tähän ole kaatunut, sillä paikat käytetään tehokkaasti hyväksi, mutta vieraspelien suhteen ei voida samaa sanoa. Kuudessa edellisessä vieraspelissä on Pelicans onnistunut maalinteossa ainoastaan viidesti varsinaisella peliajalla, ja kolmesti se on jäänyt nollille.

Jatkuuko Pelicansin vaikeudet vieraissa?


Pelicansin perjantain voitosta huolimatta KalPa lähtee selvähkönä suosikkina lauantain kamppailuun. Kotonaan vahvasti pelaavan KalPan ei pitäisi tämän hetken Pelicansille ole helpoin pala purtavaksi, kun huomioidaan kuinka pahoja vaikeuksia lahtelaisryhmällä on vieraissa ollut. KalPa on papereissani kertoimiaan suurempi suosikki, joten kotivoittoa painetaan lapulle.

100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

1X2 KalPa @2.07

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

2.07

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.05

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.05

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

2.02

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan