Liiga: KalPa - Sport

30.9 | klo 18:30 | Liiga | KALPA - SPORT

Kohde sulkeutuu: 30.09.2022 18:30KalPa kylvetti Ilvestä


KalPa palasi heikosti menneen länsirannikon kiertueen jälkeen voittokantaan keskiviikkona Kuopiossa, jossa kotihallissaan se kylvetti sarjakärki Ilvestä maalijuhlien muodossa lukemin 7-4. KalPa pelasi viime viikkoon verrattuna selvästi pirteämmin, ja varsinkin hyökkäyspelaaminen pääsi paljon paremmalle tasolle. Laajalla rintamalla onnistunut KalPa pääsi ottelussa peräti kahdeksan kertaa ylivoimalle, joista se kahdesti onnistui. Tosin oma alivoima jätti kysymysmerkkejä, sillä neljästä alivoimakerrasta kolmesti soi omissa. KalPan orkesteria johti joukkueen ykkösvitja, ykköshevosenaan Aapeli Räsänen, joka nakutti taululle tehot 3+2.KalPa on nyt voittanut kauden kaikki kolme kotiotteluaan, kun taas vieraissa on kolmesti hävitty yhtä monessa ottelussa. Viime perjantaina KalPa kohtasi Sportin tällä kaudella ensimmäistä kertaa, ja Vaasassa pelattu kamppailu päättyi Sportin 2-1 voittoon. Tuolloin KalPan esitys jäi todella köykäiseksi, joten nyt olisi kotona oiva sauma nappaa revanssi.

Sport taisteli Helsingistä pisteen mukaansa


Viikon toiseen otteluunsa valmistautuva Sport vieraili keskiviikkona alkukaudesta tuskailleen HIFK:n kotona, josta tuliaisena oli lopulta yksi piste jatkoaikatappion myötä maalein 3-4. Suuria pelillisiä hienouksia ottelu ei katsojilleen tarjoillut, ja enemmänkin kahden hieman tuskailevan joukkueen kamppailupelaamista nähtiin. Kummankin leirin maalivahdilla oli vaikea ilta, sillä HIFK laukoi Sportin Rasmus Reijolaa kohti vain 14 kertaa, Sport puolestaan HIFK:n Niilo Halosta kohti 18 kertaa. Sport taisteli itsensä kahdesti ottelussa tasoihin. Toisen erän alkuun se osui kahdesti, ja kuroi avauserässä HIFK:n repimän kahden maalin karkumatkan kiinni. Päätöserässä taas Teemu Väyrynen pelasi hienosti tilanteen loppuun asti, ja iski numeroiksi 3-3, mutta jatkoajalla HIFK oli lopulta parempi.Sport on ennen kaikkea tuskaillut hyökkäyspään tehojensa kanssa. Ennen HIFK-ottelua se oli neljään edelliseen peliin onnistunut maalinteossa ainoastaan viisi kertaa, ja nyt tehtyjä maaleja on kuuden ottelun jälkeen kaiken kaikkiaan 11. Oma pää on pitänyt kohtalaisesti, sillä 16 päästettyä ei katastrofaalinen luku ole, mutta hyökkäystehoja on ehdottomasti jatkossa löydyttävä enemmän, muuten voittamisesta tulee haastavaa.


KalPan hanat auki


KalPa sai runsaasti onnistumisia keskiviikkona, joten itseluottamus on tällä hetkellä hyvä, ja samaa peliä lähdetään varmasti hakemaan perjantainakin. Mikäli KalPa pääsee ottamaan pelin kontrolliinsa ja määrittämään ottelun vauhtia, tulee se pelaamaan omilla vahvuuksillaan, ja tällöin sen hyökkäyspeli pääsee oikeuksiinsa. Sport myös sai HIFK:n vieraana onnistumisia, eikä lopputuloskaan täysin katastrofi ollut, joten vahvasti lähtee vierailija varmasti haastamaan kotijoukkueena olevaa suosikkia perjantaina. Tästä ottelusta tuskin muodostuu viime perjantain tapaista, ja maalimäärät saattavat hyvinkin nousta korkeammalle.


Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

Yli 4,5 maalia (60min) @1.94

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

1.94

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.9

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Posido - Lue arvostelu

1.9

Posido – Sukella aarrejahtiin 200€ bonuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.88

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Lucky Elektra - Lue arvostelu

1.85

Lucky Elektra - Pelien aloittamiseen jopa 150€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan