Liiga: Kärpät - HIFK

La 21.1 | klo 17:00 | Liiga | KÄRPÄT - HIFK

Kohde sulkeutuu: 21.01.2023 17:00



Kärpillä ollut nihkeää tuloksen suhteen


Liigassa seitsemäntenä oleva Kärpät haki keskiviikkona maukkaan 4-0 vierasvoiton Mikkelistä. Ehjän 60-minuuttisen pelannut oululaisryhmä avasi maalihanat toisessa erässä ylivoimalla, ja päätöserään lähdettiin kahden maalin johtoasemassa. Kolmannessa erässä Kärpät iski vielä kertaalleen ylivoimalla sekä viimeiseen tyhjään maaliin. Maalilla Leevi Meriläinen torjui nollapelin 28:lla kopillaan. Voitollaan Kärpät katkaisi kahden ottelun orastavan tappioputkensa, ja otti vasta toisen voittonsa kuuteen edelliseen peliin. Viimeiseen 10:een otteluun on Kärpät voittanut neljä, joten paras tulosvire ei ole oululaisilla ollut.



Kärppien kohdalla on kuitenkin syytä katsoa hieman tulosten taakse, sillä vaikka voittoja ei ole paljoa lohjennutkaan, on peli ollut useimmilla kierroksilla paljon parempaa, mitä tulokset kertovat. Kärpillähän on läpi kauden ollut pienoisia vaikeuksia tehokkuutensa kanssa, eikä tähän ole oikein viime aikoinakaan lääkettä tuntunut löytyvän. Kärppien selviä vahvuuksia onkin sitten puolustuspelaaminen, joka on melko tiivistä, eikä helpolla vastustajia päästetä maalipaikoille.


HIFK jatkaa vahvassa vireessä


HIFK nousi perjantaina Liigan sarjataulukossa sijalle 10, kun Nordiksella kaadettiin juhlaottelussa vierailija HPK maalein 4-1. HIFK:n voiton takuumiehinä häärivät ykkösketjussa loistaneet Kristian Vesalainen (1+2), Juha Jääskä (1+0) sekä Iiro Pakarinen (2+1) sekä 27 torjuntaa napannut Roope Taponen, ja mukaan mahtui muutama huippupelastuskin. Melko kliininen esitys nähtiin Ville Peltosen suojateilta perjantaina, ja vaikka HPK:llakin oli omat tonttinsa, oli peli hyppysissä kotijoukkueella lähes läpi 60-minuuttisen. Ennen kaikkea juuri tuo ykkösvitja oli elementissään, sillä tehojensa lisäksi se pelasi loistavasti pois Kerhon ykkösnyrkin. Voitto oli HIFK:lle jo kuudes viimeiseen kahdeksaan otteluun, ja pisteputki on nyt juuri tuo kahdeksan pelin mittainen.



HIFK pelaa pääsääntöisesti aika lailla erilaista kiekkoa, kuin Kärpät. HIFK pyrkii nojaamaan vahvaan ja erittäin aktiiviseen hyökkäyspeliin, ja painettakin HIFK tykkää kieltämättä ajoittain antaa hyvin voimakkaasti. Enenevissä määrin tämä onkin alkanut tuottaa tulostaa, mutta kolikon kääntöpuolena vastustajille on tilaa auki, eikä ylivoimahyökkäyksetkään HIFK:n maalia kohti kovin harvinaisia ole, joten paikkoja on vastustajillekin luvassa.

HIFK:lle liikaa tarjolla


Kärpät lähtee kertoimien valossa suosikkina otteluun, ja samaa mieltä tästä voidaan olla myös tässä päässä, mutta aivan niin iso ero ei kaksikon välillä tällä hetkellä ole, mitä kertoimista voisi päätellä. Kärpillä on toki lepoetua tarjolla, mutta ei tämäkään seikka vaakakuppia kallista merkittävästi kotijoukkueen suuntaan. HIFK on saanut peliään parempaan suuntaan, ja mikä tärkeintä, on tulosta alkanut syntymään. Tässä kohtaa on syytä myös huomioida HIFK:n vierailut Ouluun, jotka ovat lähivuosina olleet menestyksekkäitä, sillä viidestä edellisestä Oulussa pelatusta kohtaamisesta on neljä päättynyt HIFK:n voittoon, ja kymmenestä kohtaamisesta puolestaan seitsemän. Oma kerroinrajani HIFK:n moneyline-voitolle on noin 2,22. Tämän lisäksi myös vähämaalisuuttaa voi pelata tähän matsiin.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

HIFK ML @2.35

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

2.35

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.35

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.28

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Galaksino - Lue arvostelu

2.25

Galaksino – Pelaa 25€, saat saman suuruisen ilmaisen vedon!Lue arvosteluSiirry pelaamaan