Liiga: Kärpät - HIFK

La 26.11.2022 | 17:00 | Liiga | KÄRPÄT - HIFK

Kohde sulkeutuu: 26.11.2022 17:00
Liigassa kohtaavat toisensa jälkimmäisessä B2B- ja H&H-peleissä Kärpät ja HIFK Oulun Energia Areenassa lauantaina kello 17:00.

Kärpät kukisti niukasti HIFK:n eilen Nordiksella!


Lauri Marjamäen luotsaama Kärpät kaatoi eilen kaksikon ensimmäisessä B2B- ja H&H-pelissä Ville Peltosen luotsaaman HIFK:n 2-1 (0-0, 1-0, 0-1, 1-0) jatkoilla varsin odotetusti toisistaan merkittävästi poikenneen otteluohjelman mukanaan tuoman pelirytmin takia. Stadilaisilla oli otteluun valmistautuessa takanaan edellisen pelin jälkeen viisi välipäivää, kun taas oululaisilla rytmitys oli ihanteellinen eli edellisen ja tämän kamppailun välillä oli vain yksi välipäivä.

Maalittoman ja tunnustelevan avauserän jälkeen Kärpät siirtyi toisessa erässä 1-0 johtoon kuudennella minuutilla Julius Junttilan viimeisteltyä vihdoin kauden ensimmäisen pelitilannemaalin. Laiturin kaksi aiempaa maalia tällä kaudella ovat olleet rankkariosumia. Topi Niemelä ja Ludwig Byström antoivat oivaltavat maalisyötöt. Kun varsinaista peliaikaa oli jäljellä viisi minuuttia oivaan vireeseen viime aikoina päässyt Julius Nättinen viimeisteli tasoituksen isäntien kolmannessa ylivoimapelissä Miro Väänäsen ja Otso Rantakarin syötöistä.

Jatkoajalla peli näytti vahvasti etenevän voittolaukauskisaan, mutta viimeisillä sekunneilla Kärpät sai vielä vasemmalta p-pisteeltä hyökkäyspään aloituksen, minkä joukkueen kokenut kärkisentteri Joonas Kemppainen voitti siirtäen kiekon aloituksesta takanaan kärkkyneelle Ville Leskiselle, jonka one-timerista kiekko porautui etukulmasta verkon perukoille useiden pelaajien ollessa HIFK-veskarin Roope Taposen näkökentän edessä. Kärppien voittomaalin syntyhetkellä rankkarikisa jäi ainoastaan kolmen sekunnin päähän.
Kärppien kauden tehomiehiä ovat Leskinen (21. 8+9=17), Teemu Turunen (21. 6+9=15) ja Junttila (23. 3+12=15). Kärpät palaa tositoimiin ensi viikonloppuna B2B-peleissä Pelicansia vastaan Isku Areenassa perjantaina sekä TPS:älä vastaan Oulun Energia Areenassa lauantaina.

HIFK:n kolmen tehoukon kärki näyttää puolestaan tältä: Nättinen (16. 4+7=11), Koivistoinen (23. 7+3=10) ja Ilari Melart (23. 4+6=10). HIFK palaa tositoimiin ensi viikolla kolmella ottelulla neljässä päivässä ensin kotipeleissä Nordiksella Pwlicansia ja Tapparaa vastaan keskiviikkona ja perjantaina sekä Sportin vieraana Vaasan Sähkö Areenassa lauantaina.
HIFK:n vuoro ottaa Bounce Back!


Kun HIFK:n pelirytmi on taas eilen saatu kuntoon on sen parempi ottaa Bounce Back eilisen kotitappion jälkeen Raksilassa!

100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

HIFK ML @2.35

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

2.35

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Posido - Lue arvostelu

2.3

Posido – Sukella aarrejahtiin 200€ bonuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Wazamba - Lue arvostelu

2.3

Wazamba - Avaa tili ja nappaa 200€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.2

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä