Liiga: KalPa - KooKoo

Ke 16.11 | klo 18:30 | Liiga | KALPA - KOOKOO

Kohde sulkeutuu: 16.11.2022 18:30KalPa hyvissä asemissa


KalPa on toistaiseksi ollut yksi Liigakauden yksi positiivisimmista menestyjistä. Kuopiolaiset ovat sarjassa hyvissä asemissa viidentenä, eikä vireessä ennen maajoukkuetaukoakaan liikaa ollut valitettavaa. Viimeisestä viidestä pelistään KalPa voitti kolmesti. Tappiot se kärsi Pelicansille & Kärpille, mutta Kärppiä vastaan pelatuista tuplaotteluista jälkimmäisen KalPa kairasi nimiinsä. Varsinkin kotonaan on KalPa viihtynyt hyvin, sillä vasta kaksi kertaa se on kotipelinsä hävinnyt.KalPa on ollut tällä kaudella yksi tehokkaimmista joukkueista, kun mittarina käytetään laukausprosenttia viidellä viittä vastaan pelin osalta. Se ei ole aivan niin "hallitsevaa" peliä välttämättä esittänyt, mitä viime kausina on nähty, mutta tehokkuutta on senkin edestä löytynyt. Myös maalivahtipeli on ollut etenkin Juha Jatkolan toimesta vihdoinkin korkealla tasolla. Erikoistilanteissa on yhä KalPalla tekemistä, sillä ylivoima on ollut hyvin keskinkertaista, kun taas alivoima on ollut jopa kolmanneksi heikointa koko Liigassa.

KooKoo elänyt vieraspisteistä


Liigassa sijaa kahdeksan miehittävä KooKoo on elänyt vahvasti vieraspisteistä. Kaikkiaan pinnoja KooKoolla kasassa 28, joista peräti 21 on tullut vieraspeleistä, joilla KooKoo onkin koko sarjan menestynein vierasjoukkue alkukauden osalta. Kotona taas KooKoo on vastaavasti ollut Liigan heikoin joukkue vaatimattomalla seitsemän pisteen saalillaan. Maaottelutauolle lähti KooKoo 3-6 kotitappio niskassaan Ilvestä vastaan, kun tuota ennen oli joukkue voittanut vieraissa Pelicansin (5-1) sekä kotonaan Ässät (4-3ja.)

KooKoon peli on huutanut ennen kaikkea tasaisuutta otteisiin, ja varsinkin kotona on ajoittain kiekollinen peli ollut melko heikkoa, mutta vieraissa onkin sitten moni asia toiminut selvästi paremmin. Erikoistilannepelaaminen on KalPan tavoin myös KooKoolla ollut melko keskinkertaista, mutta kouvolalaiset ovat niin ikään kohtalaisen tehokkaita kyenneet olemaan viidellä viittä vastaan. Maalivahtiosastolta löytyy toistaiseksi onnistuja sekä epäonnistuja, sillä Nick Malikin otteet eivät missään nimessä ole ainakaan vielä häikäisseet, kun taas Oskari Setänen on esiintynyt huomattavasti varmemmin.


KooKoolla eväät laittaa ottelu tiukaksi


KalPa lähtee kotonaan suosikkina tähän kamppailuun, mutta kun otetaan huomioon KooKoon vierasmenestyminen, ei suosikin asema kovin suuri loppujen lopuksi ole, ja KooKoolla on ehdottomasti kertoimiaan suuremmat mahdollisuudet laittaa KalPa lujille. Kovin runsasmaaliselta ottelu ei ennakkoon vaikuttaisi, mikä lisää altavastaajan menestysmahdollisuuksia, joten lapulle napataan KooKoota tasoituksen kera.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

KooKoo +1 (sis JA+VL) @2.18

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

2.18

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.18

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan