Liiga: KooKoo - Sport

Pe 25.11 | klo 18:30 | Liiga | KOOKOO - SPORT

Kohde sulkeutuu: 25.11.2022 18:30KooKoolla oma pää vuotanut


Liigassa 12:lle sijalle valahtanut KooKoo on ennen perjantain kierrosta neljän ottelun tappioputkessa, joista kolme se on hävinnyt kotona, joten tältä osin edelleenkään ei mikään ole muuttunut. Viime viikolla tuloksena oli kahdesta ottelusta vierastappio KalPaa (3-5) vastaan sekä 2-3 kotitappio HIFK:ta vastaan, vaikka pelillisesti lähes kauden parasta KooKoota etenkin ottelun loppupuoliskolla nähtiinkin. Tämän viikon keskiviikkona puolestaan HPK kävi Kouvolassa ryöstöretkellä ja haki täydet pisteet mukaansa lukemin 4-5. Tappio oli kirvelevä, sillä vain noin viisi minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua oli KooKoo kuronut kahden maalin takamatkan umpeen ja pahimmillaan Kerho johti ottelua jo 0-3.

KooKoo on itse löytänyt maalijyväänsä ihan hyvin viime kierroksilla, minkä perään on ajoittain joutunut huutelemaan. Tehtyjä maaleja KooKoolla on viimeiseen kuuteen otteluun 21 kappaletta, mutta tappioputken aikana on oma pää vuotanut pahasti. Omissa on neljään edelliseen kolissut yhteensä peräti 19 kertaa, joten vaikka pelillisesti ollaankin KooKoolta nähty ihan pirteitäkin otteita, ei tämä ole realisoitunut tulostaululle.

Sportin voittoputki poikki Nokia Areenalla, pisteputki sen sijaan jatkui


Sportin kauden ensimmäinen kahden perättäisen voiton putki päättyi viime lauantaina Nokia Areenalla Ilveksen vieraana jatkoajan jälkeen maalein 3-4, mutta pisteputkea venytettiin sen sijaan kolmen pelin mittaiseksi, ja täysin samoilta viivoilta kotkapaidat perjantain kamppailuun KooKoon kanssa lähtee, sillä vain piste erottaa kaksikon toisistaan. Viime lauantaina Ilves näytti jo menevä menojaan, kun se iski päätöserässä itsensä ensin tasoihin ja myöhemmin ylivoimalla 3-1 johtoon. Sport oli kuitenkin toista mieltä, ja väänsi pelin vielä jatkoille, jossa Ilves kuitenkin näytti jälleen tehokasta ylivoimapeliään ratkaisemalla kamppailun vain kahdeksan sekuntia ennen jatkoajan loppua.Edelleenkin voidaan alleviivata Sportin kykyä pelata laadukasta viisikkopeliä, ja mikä on viime kierroksilla näkynyt tämän lisäksi, on maalinteon tehokkuuden lisääntyminen paikoitellen melko huomattavastikin. Viimeiseen kuuteen otteluun on Sport iskenyt osumia 20 kappeletta, mikä on kyseisellä otannalla Liigan kolmanneksi kovin lukema yhdessä Ässien kanssa. Myös ylivoimalla on homma lähtenyt parempaan suuntaan, ja onnistumisia ollaan tälläkin saralla saatu jo paremmin aikaiseksi. Ennen kaikkea Sportilta on liekeissä olleet tämän ruotsalaisvahvistukset, joita löytyy kaksi kappaletta Liigan pistepörssistäkin kolmen parhaan joukosta.


Sportille liikaa tarjolla


KooKoo on pelillisesti mennyt viime peleissä hieman parempaan suuntaan, mutta kokonaisuudessaan Sport on etenkin viisikkopelissä ollut kouvolalaisia laadukkaampi joukkue, ja ruotsalaisten johdolla on myös hyökkäyspeli ollut jo tehokkaampaan päin, vaikka toki näin ollut niin ikään KooKoolla myös. Sport on kaksikosta kuitenkin melko selvästikin tasapainoisempi joukkue, eikä tässä kohtaa oikein mitenkään voi allekirjoittaa markkinoiden näkemystä joukkueiden välisisistä voimasuhteista. Varsinkaan, kun KooKoo ei edelleenkään kotonaan ole vakuuttanut. Näistä lähtökohdista, on Sportille liikaa tarjolla, ja tuo napataan mieluusti pois.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Sport ML @2.35

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

2.35

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

2.3

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.28

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan