Liiga: Lukko - Pelicans

Liiga | Lukko - Pelicans | 18:30 | 23.09.2022
Kohde sulkeutuu: 23.09.2022 18:30
Lukko on ollut alkukauden peleissä pelillisesti ihan kelpovireessä, ja pelissä on hyviä asioita ollut, vaikka tulos on laihaksi jäänytkin. Pelicans on tuloksellisesti ollut vahva, mutta pelillisesti on selvästi ollut vielä hakemista.
Saako Lukko jyvänsä kohdilleen?


Lukko majailee kolmen pelatun ottelun jälkeen sijalla 11. Saldona raumalaisilla on yksi kolmen pisteen voitto, kun TPS kaatui viime lauantaina Rauman illassa tyylipuhtaasti 6-0. TPS:ää vastaan tehoja löytyi, mutta kahdessa vieraspelissä, JYPiä (2-5) sekä keskiviikkona Jukureita (1-3) vastaan, oli Lukolla tehot piipussa. Jukureita vastaan Lukolle oli tarjolla mm. päätöserän aikana kahden miehen ylivoimaa, mutta sihti ei kohdillaan ollut, ja lisäksi kotijoukkueen maalilla Frans Tuohimaa pelasi hyvän ottelun.Lukon heikosta tuloksellisesta kauden alusta ei kannata hätiköityjä johtopäätöksiä tehdä. Vaikka maalihanat onkin saatu kunnolla auki vain TPS:ää vastaan, on Lukko kyennyt maalipaikkoja luomaan aivan riittämiin. Lukko on ollut etenkin 5vs5-pelissä hyvä, ja on hallinnut kenttätapahtumia kolmen ensimmäisen ottelun otannalla, ja kun tiedossa on Lukon vahva materiaali, niin kaiken kaikkiaan luottavaisena voi raumalaisryhmä olla.

Pelicansilla kelpo alku


Loukkaantumisten kanssa painiva Pelicans on ottanut Liigakaudelle kelpo startin. Se on raapinut jokaisesta kolmesta ensimmäisestä ottelustaan pisteitä, joista se on kaksi voittanut. Avauskierroksella Kärppien vieraana oli Pelicans pelillisesti hienoisesti jäljessä, mutta jatkoaikatappio tuotti pinnan. KalPaa vastaan riitti hyvä avauserä 3-2 voittoon, ja keskiviikkona puolestaan SaiPa kaatui voittomaalikilpailun jälkeen 2-1. Ottelu ei katsojille ihmeellistä lätkäherkkua tarjonnut, ja parhaat maalipaikatkin loistivat poissaolollaan.Selvästi ainakin pieniä pelillisiä vaikeuksia on Pelicansilla ollut. Maalipaikkojen luominen on toistaiseksi melko tuskaista ollut, mutta toisaalta tulokset kertovat taas sen, että sitten niissä vähäisissä paikoissa ollaan oltu tarpeeksi tylyjä. Ehdottomasti tärkein pelaaja on ollut ensimmäisissä otteluissa tshekkivahti Patrik Bartosak, joka on kolmessa ottelussa pysäytellyt kiekkoja 93,48% varmuudella. Pelicans on kärsinyt heti alkukaudesta loukkaantumisista. Ulkomaankiertueelta Suomeen palanneen Jonas Enlundin kausi päättyi ennen aikojaan polvivammaan, ja lisäksi lasaretin puolella ovat puolustajat Aleksi Varttinen, Toni Utunen sekä Peter Andersson.


Lukko suosikki - Pelicansin maalivahtipeliltä vaaditaan venymisisä


Siitä huolimatta, että isoja johtopäätöksiä joukkueiden pelistä ei vieläkään voida vetää, on Lukko mielestäni pelikyvyiltään näyttänyt, että peruspaketti on kaikin puolin kunnossa. Suosikkina kotijoukkue tähän otteluun lähteekin, ja Pelicansin maalivahtipeliltä tultaneen vaatimaan jälleen venymisiä. Lukko tuskin kuitenkaan maalintekonsa kanssa enää tulee niin paljon tuskailemaan, kuin Jukureita vastaan, ja omalla pelillään sen pitäisi pystyä Pelicans kaatamaan.

100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Pelicans AH -1 (60min) @1.8

Mobilebet - Lue arvostelu

1.8

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.8

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.8

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Posido - Lue arvostelu

1.8

Posido – Sukella aarrejahtiin 200€ bonuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.76

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan