Liiga: Lukko - Sport

Ke 07.12.2022 | 18:30 | Liiga | LUKKO - SPORT

Kohde sulkeutuu: 06.12.2022 02:00
Liigassa kohtaavat toisensa Lukko ja Sport Kivikylän Areenassa keskiviikkona kello 18:30.

Lukko hävisi ensimmäistä kertaa Satakunnan derbyn tällä kaudella - onko se ennusmerkki jostain?


Marko Virtasen luotsaama Lukko on tällä hetkellä Liigassa toisena kerättyään 27 ottelusta kasaan 52 pistettä maalisuhteella 72-43.

Liigakärkeen noussut Pelicans on pelannut yhden pelin enemmän keräten myös yhden pisteen raumalaisia enemmän. Lukkoa kaksi peliä vähemmän pelannut Ilves on raumalaisia yhden pisteen perässä. Neljäntenä oleva Tappara on pelannut niinikään kaksi peliä Lukkoa vähemmän ja on siitä puolestaan kolmen pisteen päässä.

Lukko hävisi kauden ensimmäisen Satakunnan derbynsä Lukolle 2-3 jatkoilla (0-1, 0-1, 2-0, 0-1) West Arenassa, Porin Isomäellä viime lauantaina. Tappio oli raumalaisille jo neljäs seitsemässä viime ottelussa.
Porilaiset johtivat kamppailua Jesse Joensuun ja Leevi Viitalan tekemillä maaleilla kahdella maalilla ennen päätöserää, missä Lukosta Thomas Gregoire onnistui kaventamaan ensin ylivoimalla Linus Nymanin ja Jere Karjalaisen syötöistä erän toisella minuutilla sekä sitten Karjalainen onnistui viemään pelin jatkoille tasoittamalla pelin 2-2:een Julius Mattilan ja Gregoiren syötöistä, kun enää kolme sekuntia jäi varsinaista peliaikaa pelaamatta!

Karjalainen oli lopulta raumalaisten antisankari otettuaan kampituksesta pikkukakkosen jatkoilla ja Joachim pääsi iskemään ylivoimalla Ässien voittomaalin Lenni Hämeenahon ja Will Graberin syötöistä!

Lukon tehomiehiä ovat tällä kaudella olleet Karjala-turnauksessa loukkaantumisestaan asti sivussa ollut raumalaiskippari Anrei Hakulinen (21. 8+13=21) sekä Gregoire (27. 6+15=21) ja Karjalainen (27. 7+11=18).

Lukko kohtaa yhden välipäivän jälkeen vielä B2B-peleissä KalPan Kivikylän Areenassa perjantaina sekä Kerhon Pohjantähti Areenassa lauantaina!
Sportille kolmas peräkkäinen kotivoitto - Liigan pistepörssin kärkikaksikko tulee vaasalaisten leiristä!


Risto Dufvan luotsaama Sport on tällä hetkellä Liigassa 13.ntena kerättyään 27 ottelusta 33 pistettä maalisuhteella 66-75.

Vaasalaisten kanssa tasapisteissä oleva Kerho on sen takana 14.ntenä ja jumbona oleva SaiPa on puolestaan jäänyt Sportista seitsemän pisteen päähän. Vaasalaisten edelläolevista joukkueista hajurauon päässä yhden pelin enemmän pelanneet HIFK ja JYP luistelevat kolme ja kaksi pistettä edellä sekä yhtä monta peliä pelannut KooKoo vain pisteen edellä.

Erittäin vahvasti kotonaan pelannut Sport otti jo kolmannen peräkkäisen kotivoittonsa ja niistä toisen kolmen päivän aikana kaadettuaan HIFK:n 6-1 (3-0, 2-1, 1-0) Vaasan Sähkö Areenassa viime lauantaina.

Vaasalaiset ratkaisivat ottelun jo avauserässä, missä Jesse Paukku tasakentin, Simon Hjalmarsson ylivoimalla sekä Sebastian Stålberg alivoimalla kyykyttivät stadilaisia osumillaan. Jens Löökellä oli siinä sivussa varaa jopa tumpeloida omassa rankkarissaan.

Malmöstä HIFK:hon marraskuussa siirtynyt Kristian Vesalainen kavensi tämän kauden avausosumallaan Tähtirinnoissa toisessa erässä. Liigan pistepörssin kärkipaikalle kivunnut Axel Holmström lisäsi ylivoimalla isäntien johdon 4-1:ään ja Lööke vielä reilua minuuttia myöhemmin tasakentin 5-1:een ennen toista erätaukoa. Paukku sinetöi vielä päätöserässä loppunumerot illan toisella osumallaan! Mainittakoon vielä, että Shaun Heshka syötti kolme osumaa.

Sportin Holmström (27. 9+19=28) ja Hjalmarsson (25. 8+20) on paitsi Sportin myös Liigan pistepörssin kärkikaksikko! Vaasalaisten sisäisen tehopörssin kolmosena luistelee Lööke (16. 9+6=15).

Sport kohtaa vielä yhden välipäivän jälkeen KooKoon kotonaan perjantaina, kunnes viikko on pulkassa!
Sportin mahdollisuuksia ei sovi väheksyä


Vaikka Sport elääkin kotipeleistään, ihan vaille mahdollisuuksia ei Sportia sovi Lukon vieraanakaan jättää, vaikka raumalaiset selvinä suosikkeina kotipeliinsä lähtevätkin. Lähihistoriassa fakta on, että Sport on kaatanut Lukon Kivikylän Areenassa kahdella edellisellä kerralla!

100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Sport +1,5 @1.89

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

1.89

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
22Bet - Lue arvostelu

1.86

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Posido - Lue arvostelu

1.85

Posido – Sukella aarrejahtiin 200€ bonuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.75

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä