Liiga: Pelicans - HPK

La 26.11.2022 | 17:00 | Liiga | PELICANS - HPK

Kohde sulkeutuu: 26.11.2022 17:00Liigassa kohtaavat toisensa Pelicans ja HPK Isku Areenassa lauantaina kello 17:00.

Pelicans sai selkäänsä tennislukemin Ilvekseltä


Tommi Niemelän luotsaama Pelicans on tällä hetkellä Liigassa toisena kerättyään 24 ottelusta 44 pistettä maalisuhteella 59-49.

Pelsut on liigakärki Lukkoa perässä vain yhden pisteen. Takana vaanivista joukkueista kaksi peliä vähemmän pelannut liigakolmonen Ilves on kaksi pistettä perässä. Neljäntenä luisteleva KalPa on kolme pistettä Pelsujen takana sekä viidentenä ja kuudentena tasapisteissä tuleva kaksikko Tappara ja Kärpät ovat jääneet lahtelaisista neljän pisteen päähän sillä erotuksella, että Kirvesrinnat ovat pelanneet kaksi peliä Pelsuja vähemmän.

Pelicans oli eilen täysin vastaantulija viisi välipäivää viettäneen ilveksen vieraana Nokia Arenalla, missä Tupsukorvat pitivät hauskaa Pelsujen kustannuksella 6-2 (1-0, 2-1, 3-1).
Ottelu ratkesi Ilveksen maalattua neljä ensimmäistä osumaansa ylivoimalla kaikkien kolmen erän aikana seitsemässä pelaamassaan erikoistilanteissa. Tehopisteitä eniten keräsi kippari Eemeli Suomi kolmen maalisyötön verran. Sen lisäksi Tupsukorvista löytyi viisi kahden tehopisteen veijaria: Joona Ikonen maalasi kahdesti, Les Lancaster teki maalin ja antoi yhden maalisyötön sekä Balazs Sebok, Henrik Haapala ja Matias Mäntykivi napsivat kaksi syöttöpistettä.

Pelicansin pelaajista Lars Bryggman rikkoi vieraiden kuparisen toisessa erässä kolmen maalin takaa-ajoasemassa sekä tuon osuman ykkössyöttäjänä ollut Topias Vilen nakutti Pelsujen toisen osuman päätöserässä. Tyler Kelleher oli ykkössyöttäjänä puolestaan tuohon maaliin. Kelleher on tehnyt pisteen jokaisessa kolmessa pelissään Pelsujen nutussa Tapparasta lahtelaisryhmään siirryttyään.

Pelicansin tehomiehiä ovat tällä kaudella olleet kärkisentteri Lukas Jasek (24. 8+9=17), kolmosen laidassa viilettävä kippari Miika Roine (24. 3+11=14) sekä kärkiketjun laitureista Joni Ikonen (23. 7+5=12).

Pelsut on taas tositoimissa ensi viikolla, jolloin se pelaa kolme peliä neljässä päivässä kohdaten HIFK:n Nordiksella keskiviikkona, Kärpät Isku Areenassa perjantaina sekä KooKoon Lumon Areenassa!
Kerho katkaisi viiden pelin tappioputkensa


Jarno Pikkaraisen luotsaama Kerho on tällä hetkellä Liigassa 11.ntenä kerättyään 23 ottelusta 31 pistettä maalisuhteella 50-60.

Lähimpinä olevista joukkueista yläpuolella oleva kaksikko KooKoo ja HIFK ovat täsmälleen samoissa pisteissä, mutta paremman maalieronsa turvin edellä. Takana vaanivista joukkueista lähimpinä ovat Jukurit ja JYP kaksi pistettä perässä edellinen yhden ottelun vähemmän ja jälkimmäinen yhden pelin enemmän Kerhoa pelanneena.

Kerho katkaisi viiden ottelun tappioputkensa kaadettuaan KooKoon 5-4 (1-0, 2-1, 2-3) Lumon Areenassa keskiviikkona.

Kerhosta tehokkain kokonaisuus oli Aleksi Mustosen johtama toinen kärkiketju oli elementissään. Maestro itse ahnehti kolme tehopinnaa yhden maalin ja kahden maalisyötön muodossa sekä ketjun laitureista Markus Nenonen rohmusi kaikkiaan neljä tehopistettä ja siinä ohessa hattutempun. Ketjun toiselle laiturille Steve Mosesille jäi plakkariin kaksi syöttöpistettä.

Kerhon pisterohmuja ovat tällä kaudella olleet Michael Joly (23. 7+11=15), Mustonen (21. 7+7=14) sekä Moses (23. 6+7=13).

Kerho jatkaa ensi viikolla pelejään kolmella Pohjantähti Areenassa pelattavalla kotipelillä. Ensin keskiviikolle tämän viikon perjantailta siirretyssä pelissä Tapparaa vastaan, sitten Ilvestä torstaina ja lopuksi KalPaa vastaan lauantaina.
Pelsut ottaa itseään niskasta kiinni ja kaataa Kerhon!


Neljä kuudesta viime pelistään hävinnyt Pelicans vastaan viiden tappiopelin jälkeen voiton viimein ottanut Kerho ei lupaa ruusuista peliä ainakaan vierailta, joilla Isku Areenassa on ollut keskimääräistä harvemmin kivaa.

100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

1X2: Pelicans @1.87

Osuma
Wazamba - Lue arvostelu

1.87

Wazamba - Avaa tili ja nappaa 200€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.86

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Posido - Lue arvostelu

1.85

Posido – Sukella aarrejahtiin 200€ bonuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.79

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä