Liiga: SaiPa - HPK

Ke 7.12 | klo 18:30 | Liiga | SAIPA - HPK

Kohde sulkeutuu: 07.12.2022 18:30SaiPa tappioputkessa - Tehot kateissa


SaiPan kolmen ottelun voittoputki marraskuun aikana on kääntynyt jyrkkään laskusuuntaan, ja lappeenrantalaisryhmä tarpookin parhaillaan neljän pelin mittaisessa tappioputkessa, joten jumbosija sarjan hännillä on sen kun vain vankistunut. Viime viikolla SaiPa kärsi ensin keskiviikkona vieraissa Ässiä vastaan tappion lukemin 1-5, ja viikonlopun tuplapeleissä SaiPa jäi kahdesti Jukurien jalkoihin, perjantaina maalein 0-2 Lappeenrannassa, ja lauantaina Mikkelissä oli Jukurit SaiPaa vahvempi tuloksella 4-1. Tappioputken aikana on SaiPa onnistunut maalinteossa ainoastaan kolmesti, ja omissa on soinut puolestaan 19 kertaa. Pelillisesti SaiPalta nähtiin Jukurit-otteluissa paljon parempaa tekemistä, mitä taas tuli noihin Ässät- ja Ilves-peleihin, mutta tehot ovat tällä hetkellä lähes täysin kateissa.SaiPan heikko tulostaso ei sinänsä viime kierroksilta suuri ihme ole, sillä kolme neljästä edellisestä pelistään se on pelannut vieraissa, ja vierasjäillä sillä on vaikeuksia ollut läpi kauden. Kotona SaiPan pelaaminen on monelta osin parempaa ja ennen kaikkea tehokkaampaa kuin vieraissa, vaikka isoa petrattavaa riittää edelleen ihan peruspelaamisessakin.


Kerhollakaan ei helppoa ole ollut


SaiPan tavoin myöskään HPK:lla ei liian helppoa ole viime aikoina ollut, ja Kerho onkin valahtanut Liigan sarjataulukossa sijalle 14. Marraskuu oli HPK:lle vaikea, sillä kuudesta ottelustaan se voitti vain yhden, ja kaiken kaikkiaan 10:stä viimeisestä mittelöstään on se hävinnyt kahdeksan. Viime viikon kolmesta ottelusta haaviin tarttui Kerholle kaksi pinnaa. Ensin HPK jäi kotonaan perättäisinä päivinä Tapparan (3-5) & Ilveksen (0-4) jalkoihin, mutta lauantaina onnistui HPK katkaisemaan kolmen ottelun tappioputkensa, kun Hämeenlinnassa kaatui KalPa jatkoajalla maalein 3-2. Pelillisesti viime viikolla HPK:lta ei järin häävejä esityksiä nähty, ja KalPaakin vastaan olisi heikompi tulos hyvinkin voinut osua kohdalle.HPK:lla on ollut isoja vaikeuksia luoda riittäviä määriä maalipaikkoja, ja tuohan on nähnyt melko isosti tehdyissä maaleissa, vaikka muutamassa yksittäisessä pelissä ollaankin hieman hanoja saatu auki. Koko kaudenkin otannalla on HPK ollut yksi vähiten osumia iskeneistä joukkueista, minkä lisäksi laukausprosentti on sarjan häntäpäätä viidellä viittä vastaan, minkä lisäksi tehokkuus on sakannut myös ylivoimalla, joka HPK:lla on toiminut vain 11,54% veroisesti, mikä oikeuttaa ylivoimamittarilla sijalle 14.

SaiPalla iskunpaikka


Ottelun 1X2-kertoimet ovat pitkälti asettuneet tasabookiksi, mitä voidaan hieman kyseenalaistaa. Jos jossain, niin kotikentällään SaiPalla on iskunpaikka, ja oikea hetki katkaista tappioputki, sillä Lappeenrannassa kuitenkin ollaan Ville Hämäläisen suojateilta nähty paikoitellen hyviä otteita. SaiPa pelasi viikonloppuna tuloksia tasaisemmin Jukureita vastaan, joten liikaa ei noista tappioista kannata murehtia. HPK:lla on pelillisesti ollut vaikeuksia, ja tulosvire on ollutkin tämän mukaista. SaiPa voidaan nostaa mielestämme tässä ottelussa kotiedun turvin vähintään noin 45% suuruiseksi ennakkosuosikiksi, joten kotivoittoa painetaan lapulle.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

1X2 SaiPa @2.55

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

2.55

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.54

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

2.5

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan