Liiga: SaiPa - KooKoo

Liiga | SaiPa - KooKoo | 17:00 | 17.09.2022
Kohde sulkeutuu: 17.09.2022 17:00
Kaakon derbyille perinteinen vähämaalisuus jatkuu myös jälkimmäisessä B2B-pelissä, kun SaiPa ja KooKoo hinaavat vankkurinsa nyt vuorostaan Kisapuistoon!
Liigassa kohtaavat Kaakon derbyssä B2B-pelissä toisensa SaiPa ja KooKoo Kisapuistossa jälkimmäisessä peräkkäisten päivien derby-matsissa lauantaina kello 17:00.

KooKoo nousi kahden maalin takaa-ajosemasta kotivoittoon!


Tasaiset ja vähämaaliset Kaakon derbyt saivat jatkoa kaksi aiempaa pre-season kohtaamista mukaillen perjantaina, kun KooKoo ja SaiPa taistelivat kulmakunnan herruudesta Kouvolassa. KooKoo vei lopulta kotivoiton 3-2vl (0-1, 0-1, 2-0, 0-0, 1-0) Lumon Areenassa 3,4K silmäparin riemuksi.

Vahvasti kaksi ensimmäistä erää Pekka Virran luotsaaman SaiPan käsikirjoituksen mukaan edenneessä pelissä pikkunäppärä kiekko puri kouvolalaisiin, kunnes päätöserässä kärsivällisesti tilaisuuttaan odottanut Olli Salon luotsaama KooKoo nousi väkisin tasoihin Miska Siikosen sekä debyyttiosumansa uudelle seuralleen iskeneen Charles-Edouard D’Astousin maaleilla. SaiPan osumat varsinaisella peliajalla viimeistelivät kaiken kokenut Jarno Koskiranta ensimmäisessä sekä ECHL:n Carolina Stingraysista hankittu Kevin Fitzgerald toisessa erässä.

Jatkoajalla ei osumia nähty, vaikka molemmille siunaantui kyllä tekopaikkansa aivan sen alussa, mutta maalit säästeltiin lopulta rankkarikisaan asti. Kun SaiPalta epäonnistui kaikki kolme laukojaa Ville Meskasen, Jaedon Descheneayn ja Fitzgeraldin toimesta, kun taas D’Astous onnistui myös rankkarista KooKoolle varsinaisen peliajan maalinsa ohessa. Teemu Rautiainen taas ei. Se kuitenkin riitti tällä kertaa voittoon saakka!Matalat maalimäärät jälleen kunniaan!


Kaksikon urakka jatkuu siis uuden Kaakon derbyn merkeissä heti lauantaina vuorostaan Kisapuistossa. Tuskin merkittäviä muutoksia tapahtuu. Kumpikin joukkue yrittää tottakai kiinnittää huomiota tekemiinsä virheisiin ja pyrkiä olemaan toistamatta niitä. KooKoo tarvitsee pelikovuutta. Vastaavasti SaiPalla se voisi olla terävyyttä maalipaikoissa. Pikkunäpertely tuskin onnistuu toistamiseen jälkimmäisessä B2B-pelissä. Kumpikin pysyi kiitettävästi poissa jäähypenkiltä pakollisten parin pikkukakkosen per joukkue lukuunottamatta ja siitä erikoisplussa molemmille. Vähämaalisuus jatkukoon tyypillisenä instrumenttina näille derbyille!


Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

Ottelussa tehdään alle 5 maalia (60 min) @1.77

Mr Green - Lue arvostelu

1.77

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Lucky Elektra - Lue arvostelu

1.72

Lucky Elektra - Pelien aloittamiseen jopa 150€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
22Bet - Lue arvostelu

1.67

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä