Liiga: Sport - KalPa

Liiga | Sport - KalPa | 18:30 | 23.9.2022
Kohde sulkeutuu: 23.09.2022 18:30
Sportin & KalPan ottelussa maaleja ei markkinoilla juurikaan odoteta nähtävän. Kumpikin joukkue kykenee maalipaikkojen luomiseen, joten ei tämä välttämättä niin vähämaalinen ottelu ennakkoon ole, kuin yleisesti odotetaan.
Tehoton Sport kolmen ottelun tappioputkessa


Kautensa voitolla JYPistä (3-1) avannut Sport on tuskaillut maalintekonsa kanssa. JYP-voiton jälkeen on tuloksena ollut kolme perättäistä tappiota, kun Ilves, HPK sekä viimeksi Kärpät ovat voittajina Sportia vastaan poistuneet kaukalosta. Tulosten syytä ei kaukaa tarvitse hakea. Jokaisessa tappio-ottelussa Sport onnistui maalinteossa ainoastaan kertaalleen. Ilves sekä Kärpät niistivät Sportia maalien 1-4, HPK puolestaan niukasti 1-2. Sportin voidaan siis melko hyvin sanoa kompastuneen sen perisyntiin, tehottomuuteen. Maalipaikkoja on luotu ihan riittävästi, jotta voitosta oltaisiin voitu taistella, mutta osumatarkkuudessa on ollut isosti parantamisen varaa.Sportia ovat alkukauden otteluissa kannatelleet, ei niin yllättäen joukkueen ruotsalaisvahvistukset. Simon Hjalmarsson (2+1) on ollut vaasalaisten tehokkain yhdessä Axel Holmströmin (1+2) kanssa. Sebastian Stålberg on kirjannut tehot 1+1. Mikäli Sport mielii jatkossa menestyä, on mm. kokeneen Liigajyrä Janne Keräsen nostettava tulostasoaan, sillä Keräsen tehosarake näyttää toistaiseksi 0+0.

KalPa pelaa omaa peliään


KalPa on tullut Tommi Miettisen alaisuudessa tunnetuksi kiekkokontrollipelistään, eikä alkukauden perusteella tässä ole juuri muutoksia tapahtunut. Kolmesta pelistään on KalPa voittanut kaksi. Kotikaukalossa kaatui avauspelissä SaiPa 3-1, vieraissa tuli takkiin Pelicansia vastaan heikon avauserän seurauksena 2-3, ja viime lauantaina Kuopiossa kauden ensimmäisessä Savon derbyssä kaatui Jukurit lukemin 3-2.KalPa on pelannut melko pitkälti KalPan näköistä lätkää avauskierroksilla, ja jälleen on 5vs5-peli ollut kunnossa. Maalipaikkoja KalPa pystyy luomaan, mutta se mitä ollaan jo edellisilläkin kausilla peräänkuulutettu, on maalinteon tehokkuus. Kahdeksan maalia kolmeen otteluun ei toki täydellin riman alitus ole, mutta enempäänkin on aineksia. Nimekkäin joukkue ei KalPalla ole missään nimessä kasassa, mutta löytyy sen kokoonpanosta tulospelaajiakin, jotka ovat uransa aikana osoittaneet kykenevän hyviin pistemääriin.


Maaleja ei odoteta - Isketään vastaan


Omissa arvioissani KalPa lähtee hienoisena suosikkina paremman perustasonsa turvin, mutta en pelattavaa löydä 1X2-puolelta. Maalimäärissä voi piillä ideaa. Markkinoilla odotetaan tästä ottelusta vähämaalista, eikä kumpikaan joukkue perusprofiililtaan runsasmaalinen joukkue olekaan, etenkään Sport, joka on Risto Dufvan alaisuudessa tullut tunnetuksi puolustusvoittoisesta pelistään. Sport on kuitenkin ollut nälkäinen joukkue hyökkäyspäässä, ja maaliodottamaa se on luonut selvästi enemmän, mitä tehtyjen maalien sarake näyttää, joten sekään ei pelkästään puolustamalla pelaa. Maalilinjat on matalalla ja tähän isketään vastaan maukkaalla kertoimella.

100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Yli 5 maalia (60min) @2.28

Huti
Lucky Elektra - Lue arvostelu

2.28

Lucky Elektra - Pelien aloittamiseen jopa 150€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.25

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.25

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.23

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan