Liiga: Sport - SaiPa

Pe 18.11 | klo 18:30 | Liiga | SPORT - SAIPA

Kohde sulkeutuu: 18.11.2022 18:30Sport kuittasi makeat pisteet itselleen


Liigassa sijalla 13 majaileva Sport kuittasi keskiviikkona makeat pisteet itselleen, kun se onnistui ryöstöretkellään Lahdessa, jossa kaatui sarjakakkonen Pelicans maalein 3-2. Sportin syömähampaana hääri ruotsalaisten tähdittämä ykkösvitja Jens Lööke (1+2) - Axel Holmström (1+2) - Simon Hjalmarsson (1+1), ja kolmikon ulkopuolelta ainoastaan Shaun Heshka kirjasi yhden syöttöpinnan. Pelitilanteiden valossakin voitto oli Sportille ansaittu, vaikka Pelicans kahdesti ottelun onnistuikin tasoittamaan. Voittomaali syntyi reilut neljä minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua Lööken lavasta.Sportin pelaamisessa on paljon ollut hyviäkin asioita, ja etenkin viidellä viittä vastaan pelissä on Sport ollut yksi Liigan parhaimpia joukkueita. Sportin viisikkopuolustus on melko tiivistä, ja liikaa se ei vastustajille anna kentällä tilaa. Sportin heikkoutena on ollut kuitenkin tehottomuus, ja liikaa ollaan oltu ruotsalaisten varassa maalinteon suhteen. Myös erikoistilannepelaamisessa on riittänyt isosti parannettavaa, sillä sekä ylivoimalla, että alivoimalla on Sport esittänyt Liigan toiseksi heikoimpia otteita.

SaiPalla riittää kirittävää


Liigajumbo SaiPalla riittää yhä kirittävää. Pekka Virran lähdön jälkeen SaiPa nappasi kolme perättäistä voittoa, muta tuon jälkeen tahti hieman hiipui, kun viidestä edellisestä ottelustaan on SaiPa kolme hävinnyt. Ennen maaottelutauoka vahvasti pelannut Pelicans haki Lappeenrannasta 5-2 vierasvoiton. Hieman laantui noissa edellisissä otteluissa SaiPan maalinälkä, sillä vain neljä pelitilannemaalia syntyi kolmeen viimeiseen kamppailuun.SaiPan on saatava peruspelaamistaan kehitettyä, mikäli se keväällä pudotuspeleihin mielii. Viidellä viittä vastaan sen laukaustasapaino on ollut koko sarjan heikoin, ja edelleen laukausprosenttikin on viisikkopelin heikointa antia, vaikka Virran lähdön jälkeen tähän helpotusta onkin saatu. Maalinteko on ollut liialti viime aikoina Ville Meskasen hartioilla, ja tähän apuja kaivataan muilta. Hyökkäyskalustoa SaiPa vahvisti paluumuuttajalla, kun jouluun asti sopimuksen SaiPan kanssa tehnyt Olavi Vauhkonen liittyy joukkueen vahvuuteen. SaiPan maalivahtirintamallakaan ei toistaiseksi liian hyvin olla onnistuttu, ja etenkään ykkösvahti Niclas Westerholm ei aivan parhaassa vireessä alkukauden aikana ole ollut.


SaiPa ei niin selvä altavastaaja


Vaikka Sport kotiotteluunsa suosikkina lähtee, ei SaiPa mielestäni niin selvä altavastaaja ole, mitä kertoimista voidaan päätellä. Ville Hämäläinen on kuitenkin isossa kuvassa saanut SaiPan peliin jo selvästi parempia asioita, mitä alkukaudesta nähtiin. Tasaista ottelua tästä on syytä odotella, mutta valuet löytyvät SaiPan suunnalta.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Tuplamahdollisuus : X2 @1.96

Huti
iBet - Lue arvostelu

1.96

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.86

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.81

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan