Liiga: Tappara - HPK

Liiga | Tappara - HPK | 17:00 | 08.01.2022
Kohde sulkeutuu: 08.01.2022 17:00
Kirvesrintoja rassaa pelaamattomuus ja Kerho pistää taatusti isännät ahtaalle! Se riittääkö se voittoon asti jää nähtäväksi. Tuplamahdollisuutta (X2) kannattaa metsästää!
Liigassa kohtaavat Tappara ja HPK toisensa Nokia Arenalla lauantaina kello 17:00.

Tappara piipahti Saksassa treenaamassa - pelaa vasta nyt ensimmäisen pelinsä uuden vuoden jälkeen


Jussi Tapolan luotsaama liiganelonen Tappara pelaa vasta nyt ensimmäisen Uuden vuoden jälkeisen ottelunsa päätettyään viime kalenterivuoden seitsemällä peräkkäisellä voitolla yhteismaalein 31-13(!).

Ottelusiirtojen takia Kirvesrinnat on pelannut kärkikolmikkoa jopa merkittävästi vähemmän otteluja. Liigakärjessä porskuttava HIFK on Tapparaa edellä kahdeksan pistettä, mutta on vastaavasti pelannut sitä kolme ottelua enemmän. Liigakakkonen Ilves on paikallisvastustajaansa seitsemän pinnaa edellä vain yhden ottelun enemmän pelanneena. Liigakolmosena oleva Kärpät on puolestaan Tapparaa pinnan edellä pelattuaan kuitenkin kolme peliä sitä enemmän.

Tapolan suojatit piipahtivat tiistaina harjoitusmatkalla Münchenissä, Saksassa, missä Kirvesrintojen piti kohdata Red Bull München CHL:n välierien avausosassa. Saksalaiset joutuivat kuitenkin siirtämään ottelua tuonnempaan ajankohtaan COVIDin takia vain muutamaa tuntia ennen pelin aiottua alkamista. Tapparalle järjestyivät sentään jääharjoitukset tosipelin sijasta. Välieräsarjan toinen osa on määrä pelata Nokia Arenalla ensi tiistaina. Saa nähdä, miten käy ja pelataanko ottelua tälläkään kertaa? Toisessa välierässä Rögle löi Frölundan 5-3. SHL-kaksikko kohtaa toisensa uudestaan Göteborgissa tiistaina.

Liigan osalta Tapparan pelit jatkuvat ensi viikolla puolestaan SaiPan vieraana Kisapuistossa sekä KooKoon isäntänä Nokia Arenalla torstaina ja perjantaina.


Kerho aloitti uuden vuotensa voitokkaasti SaiPan vieraana - Pikkaraisen ja joukkueen välinen kuherruskuukausi jatkuu yhä


Jarno Pikkaraisen luotsaama Liigan yhdeksäntenä oleva Kerho avasi Uuden vuoden kaatamalla SaiPan 6-3 Kisapuistossa keskiviikkona ottaen näin Bounce Backin viime kalenterivuoden päätöspelin kotitappiolleen Kärpistä (2-3) Uudenvuodenaaton aattona.

Lappeenrannassa Kerhon sankari oli sen ykkösnyrkkiä johtanut 37-vuotias ex-SaiPa peluri Antti Pihlström (31. 6+6=12), joka rohmusi kaikkiaan neljä tehopistettä kaksi maalia ja kaksi maalisyöttöä tehtyään. Kerhon ykkösnyrkki ahmi kaikkiaan 13 pistettä, kun sen pakeista 41-vuotias vanha konna Arto Laatikainen (29. 3+9=12) antoi kolme maalisyöttöä ja slovakkipakki Mario Grman (17. 1+1=2) popsi kauden ensimmäiset tehopisteensä sekä laitureista lopussa tyhjiin osunut Joel Janatuinen (30. 6+7=13) teki maalin ja antoi yhden maalisyötön sekä kanukkilaituri Michael Joly (29. 10+12=22) syötti kaksi osumaa. Kerhon muista ketjuista kakkosen laitureista Markus Nenonen (29. 7+6=13) sekä kolmosen laitureista Juuso Ikonen (31. 4+5=9) tekivät muut vieraiden osumat.

SaiPa tekivät osumansa toisessa ja kolmannessa erässä Nick Halloranin (22. 6+10=16), Veikko Loimarannan (37. 4+7=11) ja Nuutti Viitasalon (37. 5+9=14) toimesta.

Kerhon pelit jatkuvat ensi viikolla tiistaina sekä perjantaina, jolloin Jukurit ja Lukko piipahtavat vuoronperään Pohjantähti Areenassa.

Kerho kiusaa Kirvesrintoja


Kerho on ottanut Pikkaraisen komennuksessa 13/16 (81%) voittoa ja tuolla tilastolla myös Tapola ottaa suojatteineen taatusti Kerhon vakavasti syystäkin. Tapparan pitkä pelaamattomuus ja turha treenimatka Saksaan kaikkine kommelluksineen satavat joka tapauksessa Kerhon laariin ja sille on annettava kerrointaan paremmat mahdollisuudet viedä tästä pelistä jotain tuliaisia mennessään!


Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

Tuplamahdollisuus: X2 @2.28

Osuma
Fezbet - Lue arvostelu

2.28

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rabona - Lue arvostelu

2.28

Uusi Rabona tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Sportaza - Lue arvostelu

2.28

Sportaza - Avaa tili ja nappaa 200€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Campobet - Lue arvostelu

2.28

Campobet - Lunasta 100% vedonlyöntibonus 200€ asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.2

STS Bet - Hyödynnä 100€ vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä