Ligue 1: Lille - Monaco | Maistuva kotisuosikki tarjolla vetoihin!

Julkaistu: 15.03.2019 04:14


Ligue 1: Lille - Monaco | Maistuva kotisuosikki tarjolla vetoihin!
Ligue 1 | Lille - Monaco | 21:45
Nordicbet Nordicbet
Sarjakakkonen Lille saa perjantai-iltana vastaansa Ligue 1:ssa jo 17:lle sijalle vajonneen Monacon. Vierasjoukkueella alkaa olla tiukka paikka, sillä putoamisviiva on jo kuuden pisteen päässä.

Molemmat joukkueet tulevat otteluun tilastojen valossa hyvässä vireessä. Monaco on kerännyt pisteitä edellisestä kuudesta ottelusta, kun taas Lille on peräti kahdeksan ottelun pisteputkessa. Lillen vastukset ovat olleet tasoltaan kuitenkin aivan toista luokkaa, kun se kaatoi muun muassa viime kierroksen tärkeässä vieraskamppailussa sarjakutosen St. Etiennen 1-0.

Monaco on raapinut kotonaan oivia voittoja, mutta vieraissa sillä on ollut vaikeuksia sarjan häntäpään joukkueidenkin kanssa. Cupissa Monaco hävisi sarjajumbo Guingampille ja jäi kolmanneksi viimeistä Dijonia vastaan tasapeliin. Edellinen vierasvoitto löytyy vasta joulukuulta.

Ennen kaikkea kotikentällään Lille on ollut sarjan parhaita joukkueita ja hävinnyt vain yhden neljästätoista kotiottelustaan. Kymmenen ottelun kuntopuntarilla mitattuna vain PSG on ollut Lilleä vahvempi ja sarjan kakkospaikka on tukevasti pohjoisranskalaisten hallussa.

Monaco on voittanut peräti viisi joukkueiden kuudesta edellisestä keskinäisestä kohtaamisesta, mutta tällä kaudella Lille on ollut kuitenkin aivan toisen tason joukkue. Monaco tuskailee pelinsä kanssa ja laadukkaampi kotijoukkue saa päälle kahden nousevia kotikertoimia, mitkä kelpaavat eittämättä peleihin.

Maaliskuun ajan parempi bonus Betsafelle!


Betsafe ja VB tarjoavat yhteistyössä kaikille uusille pelaajille paremman, jopa 200% bonuksen ensimmäiselle talletuksellesi koko maaliskuun ajan. Maksimitalletus on 50€, jonka triplaat liittyessäsi Betsafelle. Lue lisää Betsafe arvostelustamme tai siirry suoraan sivustolle alta.

Pelivalintamme:

1x2: Lille @2.17

Coolbet - Lue arvostelu

2.17

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.12

Maaliskuun ajan Betsafelta jopa 200% bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.09

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.09

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan