Lique 1: Lille - PSG

Julkaistu: 14.04.2019 11:34


Lique 1: Lille - PSG
Lique 1 | Lille - PSG | 22:00
NordicBet NordicBet
Tasapelilläkin PSG varmistaa Ranskan liigan mestaruuden, eli tänään saattaa samppanja virrata Ranskanmaalla. PSG:llä oli jo viime viikonloppuna mahdollisuus varmistaa mestaruus, mutta tasuri kotona Strasbourgia vastaan ei riittänyt.

Lille on Ranskan liigan kakkonen, mutta se on jo 20 pistettä PSG:tä perässä. Lille on petrannut huimasti viime kaudesta. Viime vuonna se oli sarjassa vasta sijalla 17, ja putoaminenkin oli lähellä.

Lillellä olisi vielä mahdollisuus voittaa mestaruuskin. Se tosin tarvitsisi sitä, että Lille voittaisi kaikki loput seitsemän otteluaan ja PSG häviäisi loput kahdeksan.

PSG:llä on supertähtiä sivussa loukkaantuneena. Neymar ei varmastikaan pelaa, ja Cavani, Di Maria sekä Meunier ovat epävarmojen listalla.

Kertoimet ovat liikkuneet siihen suuntaan, että PSG:n voittokerroin on noussut viikon takaisesta noin 1.53 -numeroista siihen, että parhaimmillaan PSG:n voitosta saa kertoimeksi 1.76. Hankala nähdä miksi PSG:n kerroin on noussut, ehkä PSG:n loukkaantuneiden lista kääntää vaakaa kotijoukkueelle.

Lille on voittanut viimeisistä viidestä ottelusta kolme. Viime kierroksella se jäi vieraissa Reimsiä vastaan 1-1 -tasapeliin, ja maaliskuun puolivälissä Monaco voitti Lillen kentällä 1-0. PSG on voittanut viimeisistä kymmenestä ottelusta kahdeksan, viime kierroksen tasuri ja kotitappio ManU:lle olivat kaksi muuta ottelua.

PSG:n pelaaminen houkuttaa. Vaikka siltä muutama kärkipään ässä puuttuukin, niin puolustus ja keskikenttä ovat kuitenkin hyvällä mallilla, ja Mbappe on pelikuntoinen kärjessä. PSG on astetta kaikkia muita Ranskan liigan joukkueita parempi.

VB:n Telegram- palvelu on nyt avoinna!


Veikkausbonusten Telegram- keskusteluryhmä on nyt auki. Liity kasvavaan joukkoon vedonlyönti- ja urheiluihmisiä, niin saat päivittäisiä vihjeitä ja tarjouksia palveluun. Sana on jokaisella vapaa, ja jokaisen näkemystä arvostetaan!

Pelivalintamme:

PSG @1.77

Bethard - Lue arvostelu

1.77

Bethard - Lunasta 50€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.76

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.74

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.70

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.70

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.70

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.70

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan