SHL Playoffs: Linköping HC - HV-71 - Vierailija herää taisteluun mukaan?

Julkaistu: 13.03.2018 16:15


SHL Playoffs: Linköping HC - HV-71 - Vierailija herää taisteluun mukaan?
SHL Playoffs | Linköping HC - HV-71 | 20:00
LeoVegas LeoVegas
Kristian Näkyvän edustama Linköping HC ja Max Wärnin edustama HV-71 kohtaavat keskiviikkona pudotuspelien 1. Kierroksen toisessa osaottelussa. Linköping vei avausottelun vieraskentällä lukemin 1-3, mutta nyt uskomme kentän kääntyvän.

Muistathan, että näet tämän ja kaikki muut SHL:n pudotuspeliottelut myös ilmaiseksi netissä. SHL:n pääyhteistyökumppaneihin kuuluva Nordicbet näyttää kaikki ottelut. Siirry suoraan Nordicbetin livestreamiin tästä ja tai lue tarkemmat ohjeet ennakon & pelivihjeen lopusta.

Linköping sai ensimmäiseen otteluun loistavan alun, kun kuuden minuutin peliajan jälkeen ottelu oli jo 0-2 -vieraille. Vaikka HV-71 paransi otteitaan koko ottelun ajan, ei sillä ollut enää mahdollisuuksia nousta voittoon saakka.

Ennen kaikkea HV-71:n ylivoimapelaaminen oli surkealla tasolla, eikä maalivahti Felix Sandströmilla ollut missään nimessä paras päivä. Linköpingin salama-alku sai isäntien pakan täysin sekaisin.

Ottelu oli HV-71:n osalta kuitenkin nousujohteinen, joten tänään Linköping ei missään nimessä tule pääsemään yhtä helpolla, vaikka saakin pienen kotiedun puolelleen. HV-71 on perustasoltaan niukasti parempi joukkue, eikä takuulla halua päättää kauttansa vielä tähän.

Linköpingin ja HV-71:n kausi on ollut erikoinen, sillä kaikki viisi edellistä keskinäistä kohtaamista ovat päättyneet vierasvoittoihin. Uskomme saman linjan jatkuvan ja huima 2,40 kerroin vierasvoitolle (moneyline) kelpaa ehdottomasti peleihin.
Katso tämä ja kaikki muut SHL-ottelut ilmaiseksi netissä! SHL:n pääyhteistyökumppaneihin kuuluva Nordicbet näyttää kaikki SHL:n pudotuspeliottelut ilmaisina live stream -lähetyksinä.

Näin näet SHL:n kaikki pudotuspelit ottelut:
  1. Siirry tästä Nordicbetin livestream -sivustolle >>
  2. Rekisteröi itsellesi ilmainen tili Nordicbetille
  3. Tee ensimmäinen talletuksesi*

* Minimitalletus Nordicbetille on 10€. Otteluiden katsominen ei vaadi rahapelaamista, eli voit kotiuttaa talletuksesi myöhemmin pois. Tai, voit tallettaa vaikka 10€ tilille ja pelata 9€ vedonlyöntiin. Jätä 1€ pelitilille ja voit katsoa kaikki SHL-ottelut ratkaisuun saakka ilmaiseksi Nordicbetin sivustolla ilman jatkuvia kuukausimaksuja.

Pelivalintamme:

Moneyline: HV-71 @2.40

Nordicbet - Lue arvostelu

2.40

Hyödynnä 100€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.38

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Expekt  - Lue arvostelu

2.35

Entistä suurempi 200% bonus aina 100€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.35

Nappaa 100€ bonusta Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.25

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.25

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan