Valioliiga: Liverpool - Arsenal

Valioliiga | Liverpool - Arsenal | 19:30 | 20.11.2021
Kohde sulkeutuu: 20.11.2021 19:30
Surkean alkukauden jälkeen Arsenal on noussut jo viitoseksi. Joukkueella on alla kolmen nollapelin putki.Surkean alkukauden jälkeen Arsenal on petrannut huimasti. Se on nyt Valioliigan sarjaviitonen ja jos se nyt voittaisi Liverpoolin Anfieldilla, niin sitten Pool jäisi taakse.
Mikel Artetalla ei ole enää huolta työpaikkansa puolesta. Arsenalin nousu on parjatulta Artetalta todellinen työvoitto. Joukkue ei ole kummoinen, mutta ne toimivat osaset on nyt löydetty.

Arsenal ei ole liigassa hävinnyt sitten elokuun lopun. Tuolloin tuli 0-5 -neniin Manchester Cityltä, ja Artetan potkut olivat lähellä. Tämän jälkeen Arsenal ei ole kohdannut liigan top 4 -joukkueita, joten ei se tappiottomien otteluiden putkessaan aivan valtavia matseja ole pelannut. Viime kierroksella ennen maaottelutaukoa Arsenal voitti kotonaan Emiratesilla heikon Watfordin niukasti 1-0. Nuori Smith Rowe, joka on yksi Artetan pelastajista, teki ottelun maalin.

Liverpool pelasi ennen MM-karsintataukoa kaksi liigamatsia ilman voittoa, ja siinä Pool putosi hieman kärki-Chelsean vauhdista. Ensin Anfieldilla Brighton venyi 2-2 -tasapeliin, Pool mokasi kahden maalin johdon. Viimeksi Pool hävisi West Hamille Lontoossa 2-3. Viisi päästettyä maalia kahteen matsiin on Poolin kannalta huolestuttava tilanne. Maaottelutauko tuli joukkueelle erinomaiseen paikkaan.
Ei Poolilla vielä hädän päivää ole. Se on edelleen koko liigan ykkönen tehdyissä maaleissa ja päästetyissäkin kolmanneksi paras. Jokainen joukkue liigassa on hävinnyt vähintään kerran.

Porto-matsi ei huoleta


Liverpoolille on etua siitä, että se on jo varmistanut Mestarien liigan alkulohkon ykköspaikkansa. Ensi viikolla joukkue pelaa Portoa vastaan, mutta sen matsin voi pelata kakkosketjulla.

Liverpoolilla on paljon avainpelaajia sairastuvalla, ja se hieman tuo mieleen muistoja viime kaudelta. Viime kaudella Pool oli hyvässä vauhdissa Valioliigassa, kunnes loukkaantumiset sotkivat pelin. Nyt maaottelutauon aikana Jordan Henderson, Andy Robertson ja Sadio Mane saivat kaikki jonkinlaiset kolhut. Mane on ilmeisesti pelikunnossa, samaten ehkä Robertson, mutta Hendersonin tilanne vaikuttaa heikommalta. Origikin loukkaantui Belgian joukkueen matkassa, mutta hän taitaa kuntoutua.
Edelleen kuitenkin ainakin kuusi ykkösryhmän pelaajaa on Poolilta sivussa – Firmino, Gomez, Milner, Keita, Jones ja Elliott.

Arsenalin Partey on taas pelikunnossa ja varmaankin heti avauksessa. Jukka Raitalan teloma Kolasinac sekä Granit Xhaka ovat sivussa. Manageri Arteta tuskin tekee kokoonpanoon muutoksia, eli muun muassa Pepe, Odegaard, Leno ja Martinelli istuvat penkillä.


Liverpoolin kerroin on niukin naukin 1.50, eikä ollenkaan pelikelpoinen. Vetomarkkina odottaa runsasmaalista matsia, yli 2.5 maalia saa kertoimeksi vain noin 1.45. Sekin on aivan liian vähän, ja siihen laitetaan vastaan.
Poolin puolustuksen on pakko petrata viime matseista. Arsenal on pitänyt kolmessa viime matsissaan nollat, ja kymmenessä viime matsissa viidesti.
Alle 3.5 maalia saa kertoimeksi yli 1.75, ja se kyllä kelpaa.


Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Alle 3.5 maalia @1.76

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.76

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.74

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.74

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.73

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.72

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders