Mestarien liiga: Liverpool - Atletico Madrid

Mestarien liiga | Liverpool - Atletico Madrid | 22:00 | 3.11.2021
Kohde sulkeutuu: 03.11.2021 22:00
Liverpoolin kertoimet painuvat jo kovin alas. Tähän voi laittaa pienen vastalauseen.Liverpool on Mestarien liigan B-lohkon ykkönen puhtaalla saldolla. Joukkueella on kolme voittoa ja maalisuhde 11-5, eli paljon on painettu kasseja kentän kummassakin päässä.
Atletico Madridin saldo on 1-1-1. Se pelasi avauskierroksella Porton kanssa maalittoman tasurin, seuraavassa matsissa tuli hyvä vierasvoitto lukemin 2-1 AC Milanista ja viimeksi sitten tuli tappio kotona Madridissa Poolille vaiherikkaassa matsissa.

Pari viikkoa sitten pelatussa ottelussa Wanda Metropolitanolla Liverpool meni ensin alle vartissa kahden maalin johtoon Salahin ja Keitan osumilla. Griezmann sitten teki kaksi maalia ja tasoitti pelin kymmenen minuuttia ennen taukovihellystä. Viimeisen maalin teki Salah ottelun loppupuolella rankkarista. Griezmann ei nyt ehtinyt tasoittamaan, kun hän oli hölmöillyt itsensä suihkuun puoliajan alkupuolella.

Viime viikonloppuna Pool joutui taipumaan Anfieldilla Brightonin kanssa 2-2 -tasapeliin. Chelsealla on Valioliigan kärjessä jo kolmen pisteen etumatka.
Atletico Madrid on La Ligassa nelosena. Viime viikonloppuna se voitti Real Betisin vieraissa 3-0.Takavuosina Atletico Madridin puolustus oli maailman ehdoton ykkönen, mutta ne ajat ovat menneet. Viikonloppuna se piti nollat, mutta sitä edeltävissä kolmessa ottelussa Atletico päästi yhteensä seitsemän maalia. Diego Simeonelta alkavat olla eväät syöty, ja tässä vaiheessa, kun joukkue ei enää mene eteenpäin ja vanhat vahvuudet rapistuvat, aletaan katsoa uutta päävalmentajaa.

Keita taas sivussa


Liverpoolin keskikentän Naby Keitalla on ollut tekemistä loukkaantumisten kanssa. Ensin Paul Pogba teloi miehen lasarettikuntoon, ja viikonloppuna, kun Keita oli taas pelikunnossa, niin vartin jälkeen tuli takareisivamma. Urheilukirurgi Lasse Lempainen on leikellyt Turussa muun muassa Ousmane Dembelen jalkoja, ja hän totesi, että loukkaantumisten kanssa ei ole huonoa tuuria, homma vain on hoidettu väärin. Ehkä Keita nyt tuli liian aikaisin takaisin peleihin.

Keitan lisäksi Poolista varmasti ovat sivussa ainakin Milner ja Elliott. Fabinhon ja Alcantaran pelaaminen on siinä ja siinä. Poolin keskikentällä on pienoinen loukkaantumiskriisi.

Atleticolta Griezmann on pelikiellossa, samoin kuin Savic. Lemar on ilmeisesti loukkaantuneena sivussa, samoin kuin Llorente. Kondogbian pelaaminen on epävarmaa.

Liverpoolin voittokerroin on 1.70 -paikkeilla, ja on se liian vähän, vaikka joukkueella sujuukin nyt hyvin. Liverpool taitaa myös olla suosittu pelikohde, harvoin siitä kelvollista kerrointa saa.


Kevyt vastalause Liverpoolin kertoimen painumiselle voisi olla Atletico Madrid +1 asian handicap. Kerroin on yli 1.70. Poolin tasan maalin voitolla lantit saa takaisin.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Atletico Madrid +1 asian handicap @1.77

Mr Green - Lue arvostelu

1.77

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.77

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.73

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.69

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.69

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders