Valioliiga: Liverpool - Bournemouth - Pool pakkovoiton edessä

Julkaistu: 08.02.2019 10:43


Valioliiga: Liverpool - Bournemouth - Pool pakkovoiton edessä
Valioliiga | Liverpool - Bournemouth | 17:00
Liverpoolin kone on alkanut yskähtelemään tunteikkaan City-kamppailun jälkeen. Valtavan tunnelatauksen ja kovan panoksen sisältänyt ottelu päättyi Etihad Stadionilla Manchester Cityn 2-1 -kotivoittoon.

Tämän jälkeisessä viidessä ottelussa Pool on voittanut vain Crystal Palacen ja Brightonin, kun Wolverhampton oli parempi FA Cupissa maalein 2-1 ja sekä Leicesteria että West Hamia vastaan Pool jäi 1-1 -tasapeliin.

Samalla selkeä sarjajohto on kääntynyt siihen, että Manchester City on tullut jo tasapisteisiin Liverpoolin kanssa – joskin yhden ottelun enemmän pelanneena. Tämä luo väistämättä paineita Liverpoolin niskaan. Ennen kaikkea kotikentällä ei missään nimessä saisi menettää pisteitä Bournemouthin tasoista joukkuetta vastaan.

Bournemouthin vieraspelaaminen on ollut kamalaa katsottavaa. Joukkue on hävinnyt edelliset kahdeksan ottelua ja tehnyt näissä vain kolme maalia. On selvää, että Anfield Roadilla Liverpool tulee hallitsemaan kenttätapahtumia ja vieraat pyrkivät iskemään tehokkaasti vastaan.

Poolin maalivainu on kuitenkin kadonnut aivan viimeisimmillä kierroksilla. Edellisottelussa joukkue ei onnistunut kunnolla edes luomaan tekopaikkoja Hammersia vastaan ja maalintekoyritykset merkattiin West Hamin nimiin 13-11. Kotiottelussa Leicesteria vastaan ongelmat olivat samankaltaiset, vaikka Pool sai unelma alun ja pääsi jo kolmannella minuutilla 1-0 -johtoon. Tämän jälkeen hyökkäyspeli kuitenkin sakkasi.

Liverpool on materiaali- ja kotiedun myötä ottelussa selkeä suosikki. Kotivoitto toteutuukin suurella todennäköisyydellä, mutta tuskin varsin isomaalisesti. Liverpoolin on nyt pakko voittaa, joten nihkeämaalisempi kotivoitto on todennäköisin tulos.

Bournemouthin tasoitusvedot kelpaavat näistä lähtökohdista eittämättä peleihin. Maukkain valinta on Bournemouth +2,5, missä Liverpoolin kahden maalin voittokin tuo vedollesi vielä lunastuksen. Kertoimet markkinoilla ovat laskussa, joten pelit on syytä iskeä sisään jo nyt.

Talleta 20€ ja saat 80€ pelirahaa!


Mobilebet on parantanut vedonlyöntibonustaan ja nyt saat esimerkiksi 20€ talletuksella 80€ pelirahaa. Loistavan mobiilialustan omaava Mobilebet on bonuksineen yksi parhaita vedonlyöntisivustoja!
Mobilebet: Lunasta 300% bonus täältä >>

Pelivalintamme:

AT: Bournemouth +2,5 @1.59

Mobilebet - Lue arvostelu

1.59

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.59

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.55

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.55

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.55

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan