Valioliiga: Liverpool - Chelsea | Tarkkaa peliä?

Julkaistu: 13.04.2019 17:17


Valioliiga: Liverpool - Chelsea | Tarkkaa peliä?
Valioliiga | Liverpool - Chelsea | 18.30 | Liverpool ja Chelsea kohtaavat Valioliigan huippuottelussa sunnuntaina. Ottelu on todella tärkeä molemmille joukkueille.
NordicBet NordicBet
Poolin olisi todella tärkeää ottaa ottelusta voitto, sillä mestaruuskamppailu Manchester Cityn kanssa käy tiukkana. Redsille tämä on viimeinen ottelu tämän kauden Valioliigassa TOP 6 -joukkueita vastaan, kun taas City kohtaa vielä Tottenhamin ja ManU:n. Siksi täydet pisteet tästä ottelusta antaisivat melko hyvät lähtökohdat loppukaudeksi.

Kotonaan Liverpool on ollut kova, sillä tämän kauden kotisaldo 16 liigaottelusta on 14 voittoa ja kaksi tasapeliä. Maaliero näissä otteluissa on 46–10. Edellinen tappio Anfieldilla on tullut vuoden 2017 huhtikuussa.

Chelsea taistelee tiukasti Mestarien liiga -paikoista. Näistä kahdesta sijoituksesta, kaksi ensimmäistä paikkaa pois lukien, taistelee yhteensä neljä joukkuetta, joten loppukaudelta vaaditaan hyvää suorittamista TOP 4 -sijoituksen saavuttamiseksi. Tällä hetkellä Chelsea on kaikki kilpailut mukaan lukien neljän ottelun voittoputkessa, jonka aikana se on päästänyt ainoastaan yhden maalin.

Molemmat joukkueet pelasivat tällä viikolla europelin. Liverpool kukisti Mestarien liigassa Porton kotikentällä 2–0, Chelsea puolestaan Eurooppa-liigassa Slavia Prahan vieraissa 0–1. Chelsea pääsi ottelussa säästelemään vähän avainpelaajiaan, ja esimerkiksi Eden Hazard pelasi ainoastaan puoli tuntia Tshekissä. Poolilla pieni etu on siinä, ettei sen tarvinnut matkustaa omaan otteluunsa viikolla, joten kummallakaan ei ole tältä kannalta suurta etua tässä ottelussa.

Näillä näkymin kummallakaan joukkueella ei ole merkittäviä poissaoloja, joten molemmat lähtenevät otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Luonnollisesti kumpikaan ei lepuuta pelaajia näin tärkeässä ottelussa.

Liverpool todennäköisesti hallitsee ottelua ainakin lievästi. Esimerkiksi Tottenhamia vastaan Pool oli suuremman osan ottelusta hallitsevampi osapuoli, mutta parin noin 10–15 minuutin jakson ajan Spurs sai luotua painetta. Tällaista voi odottaa myös Chelseaa vastaan.

Molemmat joukkueet pelaavat varmasti ilman suurempia riskejä puolustuspäässä, joten ottelussa tuskin nähdään mitään maalijuhlaa. Liverpool on ennakkosuosikki, ja on todistanut viime otteluissa pystyvänsä kääntämään tiukkoja otteluita itselleen. Siksi alle 2,5 maalin toteutuminen riippuu paljon siitä, tekeekö Chelsea maalin.

Pelivalintamme otteluun on alle 3 maalia. Jos Chelsea pysyy nollilla, alle 2,5 maalia on hyvin todennäköinen, sillä Pool tuskin ottaa mitään murskavoittoa. Chelsean maalin varalta pelataan alle 3 maalia, jolloin 2–1-tulos palauttaa panoksen. Vaikea uskoa, että vieraat pystyisivät yli yhtä maalia tekemään tai vastaavasti että kotijoukkue tekee enemmän kuin kaksi maalia.

VB:n Telegram- palvelu on nyt avoinna!


Veikkausbonusten Telegram- keskusteluryhmä on nyt auki. Liity kasvavaan joukkoon vedonlyönti- ja urheiluihmisiä, niin saat päivittäisiä vihjeitä ja tarjouksia palveluun. Sana on jokaisella vapaa, ja jokaisen näkemystä arvostetaan!

Pelivalintamme:

Alle 3 maalia @1.65

Unibet - Lue arvostelu

1.65

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.65

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.65

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.65

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.64

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.64

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.64

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.64

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.64

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

1.62

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan