EFL Cup: Liverpool - Leicester

EFL Cup | Liverpool - Leicester | 21:45 | 22.12.2021
Kohde sulkeutuu: 22.12.2021 21:45
Kummallakin on hyvin paljon poissaoloja. Nämä eivät ole nyt aivan tavanomaiset Liverpool ja Leicester.Koronavirus sotkee Englannin jalkapalloa, pelaajia istuu karanteenissa ja Valioliigan otteluita perutaan. Voi olla, että juuri nyt Liigacupin pelit eivät ole seuroissa kovinkaan tärkeitä. Liverpool ja Leicester kohtaavat King Power -stadionilla, ja aivan varmasti kentällä on hyvin varamiehinen ryhmä kummaltakin joukkueelta.
Leicesterillä on juuri päättynyt kymmenen matsin koronatauko. Liverpoolilla taas on menossa jakso, jossa se pelaa kymmenessä päivässä neljä matsia.

Liverpool on ollut oikeastaan koko kauden erinomaisessa kunnossa. Viime viikonloppuna se pelasi Valioliigassa Tottenhamin kanssa tasapelin 2-2, ja se katkaisi joukkueen kahdeksan voiton. Jaksossa oli mukana kuusi Valioliigan ottelua ja kaksi Mestarien liigan ottelua. Spursin kentälläkin Pool oli hallitsevampi puoli.

Leicester ei ole tällä kaudella ollut niin hyvä kuin parilla aikaisemmalla. Tänä keväänä se tuskin tulee pelaamaan Mestarien liigan paikoista. Nyt kaikki turnaukset mukaan lukien Leicesterillä on viidestä viime matsista saldo 2-1-2.

Pitkä lista miehiä pois kokoonpanosta


Liigacup pelataan luultavimmin sellaisilla kokoonpanoilla tällä kertaa, että mukana on paljon tuntemattomiakin pelaajia. Viime kauden Liigacupin vastaavalla kierroksella Klopp laittoi kentälle Liverpoolin kaikkien aikojen nuorimman kokoonpanon. Aivan samaan ei ehkä nyt mennä, mutta joka tapauksessa Klopp antaa varmasti avainpelaajille huilivuoron. Ja vielä Poolilta on paljon pelaajia koronakaranteenissa, kuten Alcantara, Fabinho ja van Dijk. Loukkaantuneina tai muuten vain sairaina pois ovat ainakin Phillips, Elliott ja Henderson, ja vielä Robertson on pelikiellossa. Kokeneempia nyt kentälle tulevia voisivat olla vaikka Gomez, Milner sekä Oxlade-Chamberlain. Firminokin saattaisi tulla ottamaan peliaikaa, hän on ollut paljon pois viime aikoina.

Leicesterillä on vielä enemmän pelaajia sivussa kuin Poolilla. Uutisten mukaan Jannik Vestergaard, Ayoze Perez, Ademola Lookman, Kelechi Iheanacho, Filip Benkovic, Hamza Choudhury sekä Vontae Daley-Campbell ovat vielä koronan vuoksi sivussa.
Edellä mainittujen lisäksi Leicesterilläkin on useampi pelaaja muuten vain sairastuvalla. Ainakin Soyuncu, Fofana ja Evans ovat sivussa, ja luultavimmin vielä myös Justin.


Vetomarkkina odottaa runsasmaalista matsia. Jos joukkueet olisivat parhaimmillaan mukana, niin näin se varmasti olisikin. Nyt kuitenkin on sen verran epävarmuuksia kokoonpanoissa, että alle 2.5 maalia noin 2.30 -kertoimella houkuttelee.


Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Alle 2.5 maalia @2.35

Mr Green - Lue arvostelu

2.35

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.35

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.35

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

2.34

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.3

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders